2019-04-16 21:23:17
Φωτογραφία για Το αφορολόγητο, το Μαξίμου και τα μισόλογα της Ζαχαράκη
«Ο πρωθυπουργός ήταν ξεκάθαρος. Το αφορολόγητο δεν πρόκειται να μειωθεί όσο κυβέρνηση θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Μέγαρο Μαξίμου και σχολιάζει: «Η ΝΔ, προσπαθεί με τα μισόλογα της κας Ζαχαράκη να κρύψει ότι ο κ. Μητσοτάκης είχε δεσμευθεί στη ΔΕΘ για περικοπή του αφορολογήτου και των συντάξεων, περικοπές τις οποίες είχε ενσωματώσει στο..

πρόγραμμά της. Από τα έδρανα της αντιπολίτευσης, ο κ. Μητσοτάκης θα αναγκαστεί να υπερψηφίσει την κατάργηση της μείωσης στο αφορολόγητο, όπως έκανε και με τις συντάξεις, αφού δεν έπιασαν τα παρακάλια του στους Θεσμούς».

Αναφορικά με τη μείωση του αφορολόγητου, η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Σοφία Ζαχαράκη είχε πει πως είναι ένα μέτρο που ψήφισε η κυβέρνηση Τσίπρα και το προκάλεσε ο ΣΥΡΙΖΑ με την στάση του. «Η ΝΔ το καταψήφισε. Όσα είπε, στον ΑΝΤ1, ο κ. Τσίπρας είναι απόδειξη ότι λέει ωμά ψέματα», είπε παρουσιάζοντας τη δήλωση του Γιούρογκρουπ της 5ης Απριλίου όπου και τονίζεται πως οι ελληνικές αρχές «επιβεβαίωσαν τη γενική δέσμευση για εφαρμογή όλων των μεταρρυθμίσεων, ιδίως, όσον αφορά τη μεταρρύθμιση του φόρου εισοδήματος».

zoornalistas.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ