2019-04-17 16:34:56
Φωτογραφία για Η απάντηση Κουρουμπλή σε όσους τον... «σταύρωσαν»...
Με προσεκτικό τρόπο, ώστε να μην δώσει συνέχεια, απάντησε στους επικριτές του για την περίφημη φωτογραφία του με τον μητροπολίτη Αμβρόσιο ο Παναγιώτης Κουρουμπλής. 

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός, μιλώντας χθες βράδυ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra και ερωτηθείς για το φωτογραφικό ενσταντανέ με τον καταδικασμένο μητροπολίτη, απέφυγε να επαναλάβει πως ήταν λάθος η φωτογράφηση, ωστόσο υπενθύμισε ότι ο ίδιος «έχει δώσει μάχες με την Εκκλησία από το ‘76».

Παράλληλα, στις επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις απαντούσε με την φράση «πάμε παρακάτω», εξηγώντας ότι τα μεγάλα διακυβεύματα των Ευρωεκλογών, όπως η άνοδος της Ακροδεξιάς ή «η παλινόρθωση των... Μητσοτάκηδων» είναι αυτά που πρέπει να συζητούνται. 

Πάντως, αφού επανέλαβε ότι η Δημοκρατία πρέπει να είναι ανεκτική, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής τόνισε με νόημα πολλές φορές ότι «εκείνος δε θα έλεγε κάτι σε βάρος συνυποψηφίων του», αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι βολές εναντίον του από έτερους υποψηφίους ευρωβουλευτές είναι χτυπήματα κάτω από την ζώνη.
NoNews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ