2019-04-17 18:51:54
Φωτογραφία για Η κεντροαριστερά πρέπει να βγει μπροστά χωρίς καμία διάσπαση.
Πριν τρεις ημέρες αναρτήθηκε κάτι συγκεκριμένο από το προφίλ μου στο Facebook, που μιλάει για προδοσία. 

Για να γίνει απόλυτα κατανοητό λοιπόν. 

Το κίνημα αλλαγής σαν χώρος στην περιφέρεια αλλά και στον δήμο όπου ζω και δραστηριοποιούμαι έχει δώσει σαφέστατη στήριξη σε πρόσωπα.

 Δεν είμαι εδώ για να αμφισβητήσω συντρόφους που έχουν προσφέρει στην παράταξη τόσα χρόνια ,που εγώ καν δεν είχα γεννηθεί και αντίθετα αναγκάζομαι τώρα να απολογηθώ.

 Μιλάω για όσους επί του πρακτέου αψηφούν τα όργανα του χώρου μας δηλώνοντας τις υποψηφιότητες τους σε χώρους διαφορετικούς ιδεολογικά. Αυτό θέλω να μείνει για να αποφευχθούν παρεξηγήσεις. 

Από αυτό το βήμα λοιπόν ζητώ την ενότητα του χώρου της κεντροαριστεράς για να παλέψουμε μαζί για τα σύγχρονα προβλήματα, γιατί ο τόπος μας έχει όλους ανάγκη και δεν περισσεύει κανείς. 

Τα εσωτερικά είναι προβλήματα που πάντα ταλεπωρούσαν τον χώρο μας. Ας δούμε λοιπόν αυτήν την ευκαιρία σε Δήμο Τριφυλίας και περιφέρεια Πελοποννήσου να προχωρήσουμε ενωμένοι και να δώσουμε ένα τέλος στις παρεξηγήσεις. 

 Γιατί οι ιδεολογικοί μας αντίπαλοι χαίρονται όταν βλέπουν το ΠΑΣΟΚ διεσπασμένο και φοβούνται όταν το βλέπουν ενωμένο. Ας προχωρήσουμε ενωμένοι λοιπόν!!

Καρατζάς Αντώνης. 

Εκπαιδευτικός,   υπ. περιφερειακός σύμβουλος ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΉΣ ΣΥΜΜΑΧΊΑΣ.
newsmessinia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ