2019-04-17 23:03:00
Φωτογραφία για Δύο γραμμές...
Αντικρουόμενες είναι οι απόψεις Κυρ. Μητσοτάκη και Ν. Δένδια για την εκπεφρασμένη πρόθεση της κυβέρνησης να απευθύνει ρηματική διακοίνωση στο Βερολίνο για τις γερμανικές αποζημιώσεις και επανορθώσεις.

Παρόλο που ο πρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε την κυβέρνηση για δειλία ως προς την καθυστέρηση δρομολόγησης των διαδικασιών διεκδίκησης των γερμανικών αποζημιώσεων επικρίνοντας μάλιστα τους αντιπολιτευτικούς «παλικαρισμούς» του ΣΥΡΙΖΑ στο παρελθόν, ο Ν. Δένδιας χαρακτήρισε «βεβιασμένη κίνηση στο πλαίσιο προεκλογικής εκστρατείας» τη ρηματική διακοίνωση που θα απευθύνει η κυβέρνηση στο γερμανικό ΥΠΕΞ.

«Είμαστε απολύτως έτοιμοι να συνεργαστούμε, να βοηθήσουμε, να υποστηρίξουμε, να σχεδιάσουμε μαζί και να υλοποιήσουμε μαζί το σχέδιο μιας εθνικής πολιτικής για τη διεκδίκηση αυτού που ο ελληνικός λαός δικαιούται και επιβάλλει. Δεν πρέπει όμως να γίνουν βεβιασμένες κινήσεις στο πλαίσιο μιας προεκλογικής εκστρατείας επί τη βάσει άλλων και όχι εθνικών σκοπιμοτήτων» είπε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός της ΝΔ, απέχοντας κατά πολύ από τη γραμμή του Κυριάκου Μητσοτάκη...

documentonews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ