2019-04-18 09:59:53
Φωτογραφία για Εμείς δεν συνεργαζόμαστε με τη Δεξιά...
Τις ευθύνες της κυβέρνησης Καραμανλή για την είσοδο της χώρας στο μνημόνιο ανέδειξε ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής στο Δυτικό Τομέα της ΄Β Αθήνας Μιχάλης Καρχιμάκης, θυμίζοντας ότι «το ΠΑΣΟΚ δεν παρέδωσε ποτέ χρεωκοπημένη χώρα, χρεωκοπημένη χώρα παρέδωσε ο Καραμανλής».

Μιλώντας στον Alpha 989 ο ίδιος περιέγραψε τη Δεξιά, είτε λέγεται Καραμανλής είτε Μητσοτάκης, όπως είπε, ως τον ιδεολογικό και πολιτικό αντίπαλο του Κινήματος Αλλαγής, διαμηνύοντας προς πάσα κατεύθυνση πως «εμείς δεν συνεργαζόμαστε με τη Δεξιά». 

Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ, «ασκεί εξουσία, δεσμεύτηκε για κάποια πράγματα, είμαστε υποχρεωμένοι να του ασκήσουμε κριτική για αυτά που είπε και για αυτά που έπρεπε να κάνει και δεν έκανε», είπε, τονίζοντας ότι «δε σημαίνει αυτό ότι αθωώνεις τη Δεξιά και κυνηγάς την κυβέρνηση». Απλά, αυτός είναι ο ρόλος μίας πραγματικής δημιουργικής προοδευτικής αντιπολίτευσης, όπως λέει, επαναλαμβάνοντας ότι «δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να υπερασπιστούμε καμία κυβέρνηση με συντηρητικές πολιτικές».

Σημειωτέον, ότι στο Κίνημα Αλλαγής, εκτιμούν πως ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση άσκησε συντηρητικές πολιτικές, ενώ η ΝΔ τις πρεσβεύει...
matrix24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ