2019-04-18 11:47:24
Φωτογραφία για «Ποιος έχασε τη ντροπή για να τη βρεις εσύ;»...
Ταβανόπροκες Αντώναρου κατά Μητσοτάκη Ολομέτωπη επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος, στον απόηχο του ηχηρού «αδειάσματος» του Σταύρου Ξαρχάκου στον...

πρόεδρο της ΝΔ, για τη συνάντηση με τους καλλιτέχνες.

Συγκεκριμένα, ο κ. Αντώναρος σε ανάρτησή του στο Facebook, σημειώνει χαρακτηριστικά: «Οταν σε ξεμπροστιαζει, σε ανακαλει στη ταξη και σε κραζει δημόσια ενας γίγαντας της ελληνικής μουσικής όπως ο Σταύρος Ξαρχακος, Κυριακο Μητσοτάκη, οφείλεις — τουλάχιστον — να ζητήσεις δημόσια σύγγνωμη για όσα ψευδώς ισχυρίσθηκες. Αλλά ποιός έχασε τη ντροπή για να τη βρεις εσυ;».

Μάλιστα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επί των ημερών Κώστα Καραμανλή, επικαλέστηκε και τα fake news για την ιστορία με τον πωλητή της «Σχεδίας» στον Πειραιά, στηλιτεύοντας τις δήθεν «αυθόρμητες» αντιδράσεις πολιτών στις περιοδείες του. «Εδώ αλλά σου είπε ο πωλητής της “Σχεδίας” στον Πειραια κι αλλά ισχυρίσθηκες ότι σου είπε. 


Πλάκα σπασανε μαζί σου οι δυο 12χρονες μαθήτριες, κι εσυ πίστεψες ότι σε αποθεώσανε. Λες ότι εισαι αξιαγάπητος και πας για καφε με 12 αστυνομικούς συνοδεια στο κέντρο της Αθήνας. Ολες οι φωτογραφίες σε ανοιχτο χώρο σε δείχνουν να συνομιλεις με εναν-αντε δυο το πολύ ανθρώπους αφου οι οργανωτες καθε “αυθόρμητης” περιοδείας σου έχουν σαρώσει προηγουμένως τον τόπο», τόνισε.

«Θελεις πρόβλεψη για τις ευρωεκλογές της 26ης Μαιου; Το 33,5% με το οποίο είχε χασει ο Καραμανλής τις εκλογες του 2009 και φυσικά ειναι ο πήχυς που πρέπει να περασεις, θα το βλέπεις με το κυαλι. Και μη μου πεις πως μέτρο συγκρισης πρέπει να ειναι το ποσοστο που πήρε ο Βαγγελης Μειμαράκης το φθινόπωρο του 2015 — οπως σου λένε ο Αδωνις και τα αδωνάκια Γιατί τέσσερα χρόνια καταστροφής του Τσίπρα — όπως μας θυμίζεις συχνα πυκνά — πέρασαν από τότε. Ε δεν πρέπει να πάρεις αρκετες μονάδες παρα πανω, αφου ο κόσμος παθαίνει παραλήρημα μόνο που σε βλέπει οπως σε διαβεβαιώνουν οι επί πληρωμή δημοσκοποι;», καταλήγει στην ανάρτησή του ο κ. Αντώναρος...

altsantiri.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ