2019-04-18 11:56:38
Φωτογραφία για ΠΑΝΟΣ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΑΣ: Ο Μαρασμός και η Υποβάθμιση της Κατούνας!
Ο ενεργός πολίτης Πάνος Τσούτσουρας δε μασάει τα λόγια του και δεν κρύβει τα προβλήματα της Κατούνας κάτω απ’ το χαλί. Μιλάει για χειροτέρευση της κατάστασης στο χωριό του που ολοένα και χειροτερεύει και η περιοχή παρακμάζει Γράφει ο: Πάνος Τσούτσουρας 

   Καλό μεσημέρι απο την πανέμορφη Κατούνα.

        Αγαπητοί χωριανοί είναι η τελευταία φορά που κάνω ανάρτηση, στην σελίδα, για προσωπικούς λόγους. Θα ήθελα να πω όμως μερικά λόγια για το πανέμορφο χωριό μας και ευλογημένο τόπο αυτό: Όπως ξέρετε και εσείς η χωριουδάρα μας έχει πάρει την κάτω βόλτα και δεν υπάρχει πλέον ελπίδα να σωθεί έστω και ότι έχει απομείνει στο χωριό.

        Όλοι μας το αγαπούσαμε πάρα πολύ, υπήρχαν όμως και κάποιοι που το αγαπούσαν ποιό πολύ?? που φρόντισαν να φτάσουμε εδώ που είμαστε γιατί το μόνο που κοιτούσαν ήταν η καρέκλα, το φαγοπότι και η λαμογιά??.

        Κάποτε σ' αυτό το χωριό όπως ξέρετε πάρα πολλοί, έκαναν μεγάλα φαγοπότια, ένας καραγκιόζης, μια κιθάρα και δυο κούνιες?? μας στοίχιζαν από 25.000 έως 30.000 ευρώ. 


        Η αγορά χωραφιού για βιολογικό εάν δεν κάνω λάθος ήταν πάνω από 177.500 ευρώ. Κάποτε ένας χωριανός μας έδωσε ένα μεγάλο ποσό γι' αγορά ασθενοφόρου για το χωριό και κανείς μα κανείς δεν ξέρει που είναι τα λεφτά αυτά??......  

         Αυτοί που αγαπούσαν τόσο πολύ την χωριουδάρα μας, πούλησαν τον δήμο, έφυγαν όλες οι δημόσιες υπηρεσίες, έκλεισαν τα σφαγεία, άφησαν το κέντρο υγείας χωρίς γιατρούς και το μόνο που ξέρουν να κάνουν καλά είναι να εκμεταλλεύονται τον πόνο του άλλου σε κάποιες περιπτώσεις και να ρίχνουν τις ευθύνες τους στον άλλον?? Σε λίγο καιρό όπως το πάνε  θα κλείσουν και όλα τα σχολεία, ίσως και το ταχυδρομείο, μετά θα φύγει και το Αστυνομικό τμήμα.

           Το μόνο που πάει καλά σ' αυτόν τον τόπο είναι η σαρκοφαγία, η διχόνοια και ποιος θα βγάλει τα μάτια του άλλου?? Λυπάμαι πάρα πολύ που βλέπω τον τόπο μου όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα να έχει αυτό το χάλι… κρίμα.

            Αγαπητοί χωριανοί ας αφήσουμε στην άκρη τα προσωπικά, την διχόνοια και την αντιπαλότητα και ας γίνουμε όλοι μια γροθιά μήπως και σώσουμε ότι έχει απομείνει, το οφείλουμε στα παιδιά μας να τους παραδώσουμε αυτό τον ευλογημένο τόπο με μέλλον για ένα καλύτερο αύριο.

(ΚΡΙΜΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕ ΤΕΤΟΙΟΣ ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ)

Υ.Γ: ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ, ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΣΑΙΤ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΤΟΥΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ??? ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ...

**********************
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ