2019-04-18 12:50:03
Φωτογραφία για Επίθεση Μαρινάκη σε κυβέρνηση και Σωκράτη Κόκκαλη
Είμαι στοχοποιημένος όσο κανείς άλλος, δηλώνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε συνέντευξή του στον «Realfm». «Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα και δεν μπορώ να λέω κάθε ημέρα ότι δεν είμαι ελέφαντας». Στη συνέντευξή του είπε ότι έχουν γίνει τεράστιες έρευνες και δικαστήρια και «το όνομά του δεν υπάρχει πουθενά». Εγώ θα πρέπει να κοιτάξω τη δουλειά μου, το μέλλον και πως προχωράμε μπροστά, συμπλήρωσε. «Δεν με αγγίζει το σκοτάδι και δεν θα μείνω σ’ αυτό. Έχω προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κατά του Πρωθυπουργού, του Δημήτρη Τζανακόπουλου και του Στ. Κοντονή», δήλωσε.

Σε όσους λένε ότι θέλει να γίνει νέος Μπερλουσκόνι υποστήριξε ότι δεν μπήκε στα ΜΜΕ για να προωθήσει τις δουλειές του. Είπε ότι δεν κάνει δουλειές με το Δημόσιο και δεν έχει ανάγκη να περνούν από τη Βουλή τροπολογίες. Σημείωσε ότι απέκτησε το ΒΗΜΑ και τα ΝΕΑ για να διασώσει τα ιστορικά σήματα και είπε ότι είναι «λάθος» να λέγεται ότι οι εφημερίδες του στηρίζουν την Νέα Δημοκρατία. Δήλωσε δε ότι «δεν γίνονται παρεμβάσεις στους δημοσιογράφους».


Κατήγγειλε ότι στο Μαξίμου «μπαίνουν από την πίσω πόρτα επιχειρηματίες με βαλίτσες». Διευκρίνισε ωστόσο ότι αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν λεφτά σε αυτές, μπορεί να έχουν τα χαρτιά τους Μίλησε για σκάνδαλο υπέρ του Σωκράτη Κόκκαλη σε ότι αφορά το καζίνο της Πάρνηθας και την προσπάθεια μεταφορά του στην Αθήνα. «Μέσα σε μια νύχτα, όταν μπήκε ο κ. Κόκκαλης στη μετοχική σύνθεση μεταφέρθηκε. Τι έχει να πει ο κ. Παππάς για αυτό»;

Είπε ότι γνώρισε τον κ. Πετσίτη μόνο μέσα από μια selfie που έβγαλε ο τελευταίος. «Αυτός ο τύπος ξαφνικά υπέγραψε συμβάσεις 100, 150 χιλιάδων. Αυτά τα χρήματα κάποιος τα έχει εισπράξει. Ας βγει αυτός ή ο κ. Παππάς να μας πει που πήγαν».

ΑΜΠΕ

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η ζωή (μας) στη Σελήνη
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η ζωή (μας) στη Σελήνη
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ