2019-04-18 16:03:38
Φωτογραφία για Δεν του άρεσαν του Χατζηδάκη οι άβολες ερωτήσεις...
ΒΙΝΤΕΟ

Στιγμές ΝΕΡΙΤ πρέπει να λησμόνησε ο Κωστής Χατζηδάκης, αφού οι ερωτήσεις που δέχτηκε από δημοσιογράφο της ΕΡΤ για τα όσα έπραξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τη συνάντησή του με καλλιτέχνες, δεν ήταν… οι επιθυμητές.

Όταν καλλιτέχνες από όλο το φάσμα του πολιτικού χώρου και πολύ περισσότερο από τον «γαλάζιο» χώρο, όπως ο Σταύρος Ξαρχάκος, κάνουν λόγο για πολιτική εκμετάλλευση από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για τον Κωστή Χατζηδάκη ήταν απλά… Δευτέρα. 

Αφού δήλωσε λοιπόν αρχικά ότι δεν έχει παρακολουθήσει το θέμα λεπτομερώς και στη συνέχεια χρησιμοποίησε νομικίστικα επιχειρήματα για το πόσο μη προβληματικό ήταν κάτι τέτοιο (δεν είναι επίσημη προεκλογική περίοδος, πώς είναι προεκλογικό το σποτάκι;), κατηγόρησε και τη δημοσιογράφο της ΕΡΤ, Φωτεινή Λαμπρίδη, για μεροληπτικές ερωτήσεις. 

Η λέξη «ατόπημα» που χρησιμοποίησε η Λαμπρίδη, επικαλούμενη τις δηλώσεις των καλλιτεχνών, δεν «έκατσε» καλά στον αντιπρόεδρο της ΝΔ και έτσι λοιπόν αντί απάντησης, έκανε επίθεση στην ίδια τη δημοσιογράφο.


Έκανε μάλιστα και την ανάλογη ανάρτηση στο προφίλ του στο Facebook, γράφοντας πως «μερικοί στην #ΕΡΤ είναι αμετανόητοι! Δεν ξέρουν να κρατούν στοιχειωδώς τη θέση τους απέναντι στη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ».

Η ίδια η Φωτεινή Λαμπρίδη έδωσε τη δική της απάντηση, επίσης μέσω Facebook όπου ξεκαθάρισε πως «δεν ενδίδω στις απόπειρες άσκησης ψυχολογικής πίεσης».

«Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ αντιλαμβάνεται τον ρόλο του δημοσιογράφου στη δημόσια τηλεόραση προφανώς ως έναν ρόλο – γλάστρα που θα δίνει απλώς πάσα σε κάθε πολιτικό για να αναπτύξει την επιχειρηματολογία του χωρίς να απευθύνει τις δύσκολες ερωτήσεις εκ μέρους της κοινωνίας.

Διαμαρτυρήθηκε στον αέρα κι έπειτα με εγκάλεσε στο twitter επειδή χρησιμοποίησα τη λέξη «ατόπημα» για το βίντεο του Κ. Μητσοτάκη με τους δημιουργούς το οποίο δημοσιεύθηκε χωρίς την έγκρισή τους με δηλώσεις του που ενόχλησαν.

Επικαλέστηκα τις δηλώσεις των ίδιων των δημιουργών και η λέξη ατόπημα ήταν ο πιο ήπιος χαρακτηρισμός που θα μπορούσε κανείς να χρησιμοποιήσει καθώς οι ίδιοι μίλησαν για εκμετάλλευση από την πλευρά του αρχηγού της ΝΔ (Ο τίτλος ήταν «Όχι στην προεκλογική εκμετάλλευση των δημιουργών»).

Ανάμεσά τους και ο πρώην ευρωβουλευτής της ΝΔ και σπουδαίος συνθέτης κος Ξαρχάκος που κάλεσε τον Κ. Μητσοτάκη να κατεβάσει το βίντεο λέγοντάς που πως οι δημιουργοί δεν είναι επαίτες.

Οι δημοσιογράφοι της Άλλης Διάστασης μεταφέρουμε τα ερωτήματα που καίνε την κοινωνία σε όλους τους εκπροσώπους. Το ίδιο κάνουμε στις συνεντεύξεις μας με όλα τα κυβερνητικά στελέχη και τους εκπροσώπους των κομμάτων», έγραψε...
NoNews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ