2012-06-12 21:30:05
Φωτογραφία για Πληρώνει τους εργαζόμενους η Αττικό Μετρό
Λύση στο πρόβλημα των εργαζόμενων στο Μετρό Θεσσαλονίκης, όπως είχε ειπωθεί κάποιες εβδομάδες νωρίτερα, αναμένεται να δώσει.... η ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΑΕ, πραγματοποιώντας την καταβολή των δεδουλευμένων, σύμφωνα με την προβλεπόμενη νομοθεσία.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της, η ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΑΕ δεν έχει καμία οφειλή απέναντι στην ανάδοχο κοινοπραξία για εκτελεσμένες εργασίες.

Ακόμα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, μετά από πιέσεις που ασκήθηκαν τόσο από την εταιρεία, όσο και από άλλους φορείς, αναμένονται τα απαραίτητα υλικά για να ξεκινήσουν και πάλι οι εργασίες του μετρό.

Απειλές καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι

Όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι στο τεχνικό κομμάτι του Μετρό στο REDALERT, το γεγονός ότι δεν πηγαίνουν να παραλάβουν τα χρήματα από την ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, έχει να κάνει με το γεγονός ότι σήμερα βρίσκονται σε απεργία και ξεκινούν επίσχεση εργασίας. Αυτό σε συνδυασμό ότι πολλοί εργαζόμενοι δεν είναι από Θεσσαλονίκη αλλά από γειτονικές πόλεις, καθιστά αδύνατη τη συγκέντρωση τους στα γραφεία της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, προκειμένου να πληρωθούν.

Σύμφωνα με τους εργαζόμενους, έχουν δεχθεί και απειλές για το συγκεκριμένο θέμα ώστε να πληρωθούν άμεσα.
redalert.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Με 50 ευρώ κέρδισε 4 εκατ. ευρώ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Με 50 ευρώ κέρδισε 4 εκατ. ευρώ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ