2012-06-12 21:41:03
Φωτογραφία για Η απάντηση μου στην άσκηση Γκεμπελικής τρομοκρατίας από τον ΑΝΤ1
 Γράφει ο Βαγγέλης Κωνσταντίνου

Δεν είστε τίποτα λιγότερο ή περισσότερο απο πληρωμένοι χαφιέδες της μαύρης προπαγάνδας των ξένων και ντόπιων οικονομικών συμφερόντων.

Ένα σκυλολόι τυχάρπαστων και τυχοδιωκτών με καλοδιατηρημένα στομάχια από  το χρήμα του δωσιλογισμού, εμετικοί δημοσιογραφίσκοι  που συναγωνίζεστε και ανταγωνίζεστε την μαυρίλα της Γκεμπελικής προπαγάνδας του Mega.

Μια συμμορία που αβαντάρει τους δωσίλογους, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, που διασφαλίζει τα κέρδη του αφέντη Κυριακού που σας..... πληρώνει να τρομοκρατείται τον λαό με ψευδολογήματα και επιχειρήματα των εκμεταλλευτών του λαού και της χώρας μας.

Μια συμμορία ξεφτιλισμένων φασιστοειδών που συκοφαντούν την Δημοκρατία ισχυριζόμενοι ότι όσα πρεσβεύουν είναι "Δημοκρατία".

Κατασκευάσατε μια συρραφή αποσπασματικών δηλώσεων των εκπροσώπων της Νέας τάξης, της Παγκοσμιοποίησης και Νεοφιλελευθερισμού, προβάλλοντας την  ως δήθεν έρευνα των δημοσιογραφίσκων σας και ως μια δήθεν πραγματικότητα τρόμου και απόγνωσης,  γιατί γνωρίζεται πολύ καλά ότι η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ θα σας στερήσει την εξουσία να ποδηγετείτε τον λαόν, να τον εκφοβίζετε και να το ν κρατάτε σε καταστολή προς δόξα των αρπακτικών της δουλειάς και του πλούτου που παράγει
. Αυτόν τον πλούτο που κλέβουν και λεηλατούν τα αφεντικά σας, που σας καλοπληρώνουν για να τους κάνετε τις βρώμικες δουλειές του σκοταδισμού, της αδηφαγίας τους, της  κλεπτοκρατίας και του παρασιτισμού, της χυδαιότητας του φασισμού τους ( φασισμού σας), της καταλήστευσης του Κράτους και της εξαθλίωσης των εργαζομένων.

Αλλά την επαύριον των εκλογών θα δείτε που και πως θα κορνιζάρετε την τρομοκρατία σας και τις μούρες σας!!!

Ξεφτιλισμένοι, χυδαιολόγοι, σκατά που κολυμπάτε στον ίδιο βόθρο που χέζουν τα αφεντικά σας,  προβοκάτορες των σκοτεινών κέντρων και του παρακράτους του Μιχελάκη, του Σαμαρά, του Βενιζέλου, της Μέρκελ, του αφεντικού σας, οι μέρες και η δόξα σας τελειώνουν.

Θα ακολουθήσουν το "ένδοξο" βέβαιο  μέλλον των ανταγωνιστών - συντρόφων συναγωνιστών Γκεμπελίσκων του Mega.

Η Τρομοκρατία σας δεν μας φοβίζει !

Δεν φοβίζετε τον λαό κουφάλες μαστροποί της κινδυνολογίας.

Κανείς μας δεν σκύβει πλέον το κεφάλι !

Στις 17 Ιούνη δεν θα σας κάνουμε την χάρη.

Δεν είμαστε φοβισμένοι, γιατί είστε ανίκανοι να μας φοβίσετε !!!!
Kafeneio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Greek lovers not in crisis! (ΦΩΤΟ)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
"Greek lovers not in crisis"! (ΦΩΤΟ)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ