2019-04-19 18:11:34
Φωτογραφία για Η Apple ενημέρωσε τη σελίδα της προς τιμήν της Ημέρας της Γης
Η Apple έχει προσθέσει μια ειδική ιστοσελίδα για την οικολογία και το περιβάλλον, περιγράφοντας λεπτομερώς τον τρόπο με τον οποίο η εταιρεία χρησιμοποιεί τα ανακυκλωμένα υλικά στις συσκευές τους.   

"Οι πραγματικές καινοτομίες αλλάζουν τον κόσμο χωρίς να βλάπτουν τον πλανήτη", - με το σύνθημα αυτό η Apple δημοσίευσε μια έκθεση το 2019 σχετικά με τις επιπτώσεις της εταιρείας στο περιβάλλον.

Σε μια ειδική ιστοσελίδα, η εταιρεία επικεντρώθηκε για μια ακόμη φορά στην περιβαλλοντική ευελιξία των υπολογιστών Mac mini και MacBook Air 2018, τα οποία είναι απόλυτα κατασκευασμένα από ανακυκλωμένο αλουμίνιο.

Η Apple σημειώνει επίσης ότι, χάρη στη χρήση 100% ανακυκλωμένων υλικών στα εξαρτήματα και τη συσκευασία του iPhone, μπόρεσε να μειώσει την εξόρυξη μετάλλων κασσίτερου κατά 29.000 τόνους.

Τα τελευταία 10 χρόνια, η εταιρεία κατάφερε να μειώσει την κατανάλωση ενέργειας των προϊόντων της κατά 70%.


"Ελέγουμε προσεκτικά τα υλικά που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή συσκευών της Apple και εντοπίζουμε ουσίες που μπορούν να βλάψουν τους ανθρώπους ή το περιβάλλον. Η Apple ακολουθεί αυστηρά πρότυπα σχετικά με το τι αποτελείται από τις συσκευές που χρησιμοποιείτε κάθε μέρα. Για παράδειγμα, στο Apple Watch προσπαθούμε να χρησιμοποιήσουμε όσο το δυνατόν λιγότερο νικέλιο - ένα μέταλλο που μπορεί να προκαλέσει αλλεργικές αντιδράσεις ».

Για να αυξηθεί η διάρκεια ζωής, η Apple κατασκευάζει όλες τις συσκευές από ανθεκτικά υλικά και διατηρεί τη συνάφεια τους με την έγκαιρη ενημέρωση του λογισμικού. Λιγότερο συχνά, απαιτείται ανακύκλωση άρα και λιγότερη πίεση στο περιβάλλον.

Επιπλέον, η Apple προωθεί το πρόγραμμα ανακύκλωσης συσκευών. Ένα νέο video της εταιρίας δείχνει πώς το ρομπότ Daisy αποσυναρμολογεί το gadget.

Η Ημέρα της Γης γιορτάζεται ετησίως στις 22 Απριλίου. Η Apple διοργανώνει τακτικά εκστρατείες αφιερωμένες στην Ημέρα της Γης και παρέχει στους χρήστες πληροφορίες για το σεβασμό τους για το περιβάλλον.
argonaytis-iphone
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ