2019-04-19 20:27:41
Φωτογραφία για Η Apple θα δημιουργήσει ειδικά γάντια για τη διαχείριση συσκευών
Οι δημοσιογράφοι βρήκαν στη βάση δεδομένων του Γραφείου Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των ΗΠΑ νέες πληροφορίες για μια δημιουργία σχετικά με την "ένδυση" της Apple.   

Συγκεκριμένα, μιλάμε για γάντια, τα οποία θα μετρήσουν τη δύναμη της πίεσης και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον έλεγχο των συσκευών.

Τα πληκτρολόγια, τα ποντίκια και οι οθόνες αφής είναι ένας από τους πιο συνηθισμένους τρόπους αλληλεπίδρασης των χρηστών με τις σύγχρονες συσκευές. Παρά την προφανή ευκολία, η Apple εξετάζει εναλλακτικούς τρόπους με τους οποίους οι χρήστες μπορούν να δημιουργούν εντολές ή να ελέγχουν εφαρμογές σε απτική λειτουργία χωρίς να βασίζονται σε ειδική οθόνη αφής ή σε άλλα περιφερειακά.

Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους, η Apple αναπτύσσει μια "συσκευή ύφασμα με αισθητήρα δύναμης". Αυτά μπορεί να είναι γάντια, στο σχεδιασμό των οποίων βρίσκονται οι αισθητήρες που καθορίζουν τη δύναμη συμπίεσης. Χάρη σε αυτά, τα γάντια θα είναι σε θέση να καθορίζουν αυτόματα πότε ο χρήστης αγγίζει την επιφάνεια, πόση πίεση πιέζεται και πόσοι δάχτυλοι αγγίζουν την επιφάνεια αυτή τη στιγμή, επιτρέποντάς σας να δώσετε διάφορες εντολές στη συσκευή.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ