2012-06-12 22:29:17
Φωτογραφία για Δεν υπάρχει εξήγηση
Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε στο τραγικό ξεκίνημα λέγοντας: «Και πάλι δεν μπήκαμε καλά στο γήπεδο και πάλι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποια εξήγηση σε αυτό. Σίγουρα το γεγονός αυτό δεν μας χαροποιεί. Όλοι θέλουμε να μπούμε δυνατά, αλλά καμιά φορά το παιχνίδι μπορεί να κυλήσει έτσι. Σίγουρα υπάρχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης σε όλους, γιατί το κάναμε και στο πρώτο παιχνίδι».

Για τις ευθύνες και που υπάρχουν: «Δεν χρειάζεται να επικεντρώνουμε σε συγκεκριμένους, είμαστε ομάδα. Θα πρέπει να προσέξουμε το τρίτο παιχνίδι για να έχουμε ελπίδες. Παλεύουμε δύο συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά δεν τα έχουμε καταφέρει, τώρα πρέπει να κερδίσουμε το τρίτο γιατί ακόμη και να αποκλειστούμε, να φύγουμε με ψηλά το κεφάλι».

Για την προσπάθεια μετά το 0-2: «δεν είναι εύκολο όταν είσαι δύο γκολ πίσω από τόσο νωρίς και η άλλη ομάδα αμύνεται. Κι εμείς το ίδιο θα κάναμε. Όταν ο αντίπαλος βρίσκεται με έντεκα άτομα πίσω, δεν είναι εύκολο να βρεις λύσεις. Όλη η Τσεχία ήταν πίσω και προσπαθούσε να αμυνθεί».
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ