2019-04-20 12:11:32
Φωτογραφία για ΚΙΝΑΛ: Ο Τσίπρας εφαρμόζει βαριά μέτρα στους Έλληνες
O κ. Τσίπρας χρησιμοποιεί μόνο επικοινωνιακά τεχνάσματα και σε επίπεδο πολιτικής εφαρμόζει βαριά μετρά για τους Έλληνες πολίτες, τονίζει ο Παύλος Χρηστίδης, εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής. Αναφερόμενος στις καταγγελίες Μαρινάκη, ο κ. Χρηστίδης τόνισε ότι το Μέγαρο Μαξίμου οφείλει να δώσει απαντήσεις.

«Θέλει πολύ να γίνει ΠΑΣΟΚ ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά δεν μπορεί να τα καταφέρει ακόμα και αν μας αντιγράφει σχεδόν σε όλα. από τις πράσινες σημαίες μέχρι τις ώρες που παρουσιάζουμε τα ευρωψηφοδέλτια. Κάποιοι από τους εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκαν στον κόσμο που συμμετέχει στις εκδηλώσεις του και ανησύχησα αν αναφέρονταν στις δικές μας εκδηλώσεις οι οποίες πράγματι έχουν γεμάτες αίθουσες ή στις εκδηλώσεις που έκανε η κ. Κουντουρά στο Ηράκλειο και μάζεψε καμιά πενηνταριά ανθρώπους ή στις εκδηλώσεις που έκανε ο κ. Τσίπρας με λεωφορεία από όλη την Πελοπόννησο στην Καλαμάτα και μάζεψε 500 ανθρώπους», δήλωσε ο κ. Χρηστίδης στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, προσθέτοντας ότι «έπειτα από 30 χρόνια προσπαθεί να αντιγράψει αυτά που έκανε ο Αντρέας. Ο κόσμος όμως καταλαβαίνει, δεν ψάχνει για μίμους, ψάχνει για πρωθυπουργούς οι οποίοι θα κάνουν πράξεις αυτά τα οποία έχουν υποσχεθεί και αυτά τα οποία μπορούν και πρέπει να κάνουν».


Αναφερόμενος στις καταγγελίες Μαρινάκη, ο κ. Χρηστίδης παραδέχθηκε ότι είναι κάτι που έχει προβληματίσει όλους τους Έλληνες πολίτες διότι από τη στιγμή που υπήρξαν αυτές οι επώνυμες καταγγελίες όφειλε η κυβέρνηση, το Μέγαρο Μαξίμου, ο κ. Τσίπρας, ο κ. Παππάς, να δώσουν τεκμηριωμένες και πειστικές απαντήσεις σε μια σειρά ερωτημάτων τα οποία αφορούν και το πώς έγινε η συζήτηση για τις τηλεοπτικές άδειες αλλά και το τι έχει γίνει τα τελευταία 2-2,5 χρόνια. Πρέπει να τις δώσει η κυβέρνηση χωρίς άλλη καθυστέρηση. Το τι ακριβώς έχει συμβεί θα φανεί το επόμενο χρονικό διάστημα. Η σιωπή μοιάζει με ενοχή αυτήν τη στιγμή.

ΑΜΠΕ

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ