2019-04-21 16:34:56
Φωτογραφία για Επίθεση σε κηδεία...
...στον αρχηγό της αντιπολίτευσης στην Τουρκία «Οργανωμένη απόπειρα λιντσαρίσματος» κατήγγειλε ο αντιπρόεδρος του CHP, καταγγέλλοντας ότι σημειώθηκε παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων και...

του υπουργού Άμυνας.

Επίθεση δέχθηκε ο επικεφαλής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Τουρκία, Κεμάλ Κιλιντσάρογλου, ενώ βρισκόταν σε κηδεία στην Άγκυρα.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος (CHP) βρισκόταν στην κηδεία 26χρονου φαντάρου, μαζί με τον νέο δήμαρχο της τουρκικής πρωτεύουσας, Μανσούρ Γιαβάς.

Ο φαντάρος ήταν ένας απ’ τους τέσσερις που σκοτώθηκαν την Παρασκευή σε επιχείρηση κατά Κούρδων μαχητών, στα σύνορα με το Ιράκ.

Μια ομάδα ανθρώπων γιουχάισε τον Κιλιντσάρογλου και χρειάστηκε η επέμβαση των ανδρών της ασφάλειάς του για να απομακρυνθεί, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Μάλιστα, όπως μετέδωσε η τηλεόραση, ορισμένοι τον χτύπησαν στο κεφάλι.

Στη συνέχεια φυγαδεύτηκε από αστυνομικούς σε ένα σπίτι, αλλά ήταν αδύνατο να αποχωρήσει από εκεί καθώς ένα οργισμένο πλήθος ανθρώπων το είχαν περικυκλώσει και πετούσαν πέτρες.

«Στο περιστατικό, είμαστε όλοι διασκορπισμένοι. Ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου είναι καλά. Έχει οδηγηθεί σε ασφαλές μέρος», δήλωσε ο Λεβέντ Γκιοκ, βουλευτής του CHP από την Άγκυρα. «Πρέπει να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας. Ο Κιλιτσντάρογλου θα κάνει δήλωση»...
efsyn.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ