2019-04-22 13:30:42
Φωτογραφία για Μελέτης Ηλίας: «Το Σόι σου μου έχει στερήσει πολύ ελεύθερο χρόνο»
Ο Μελέτης Ηλίας πρωταγωνιστεί στη σειρά Το Σόι σου και αποκαλύπτει ότι του έχει στερήσει χρόνο από την οικογένειά του.

Ακόμη μίλησε για την αντιμετώπιση του κόσμου, όταν τον βλέπουν στο θέατρο, και εξομολογήθηκε τι θέλει να καταφέρει μετά το τέλος της σειράς.

Κατά τη διάρκεια αυτών των πέντε χρόνων τι έχεις κερδίσει και τι έχεις στερηθεί από «Το σόι σου»;

Μου έχει στερήσει πολύ ελεύθερο χρόνο τον οποίο θα αξιοποιού­σα στην οικογένεια μου. Η αλήθεια είναι ότι με βλέπει σε περιο­ρισμένες εμφανίσεις. (Γελάει.) Δυστυχώς, ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω και τα πρώτα χρόνια των παιδιών, που είναι τα καλύτερα χρόνια, δεν είσαι όσο θέλεις εκεί. Από την άλλη, έχω κερδίσει πάρα πολ­λά πράγματα: επαγγελματική καταξίωση, διδάχτηκα τους ρυθμούς της τηλεόρα­σης, συνεργάστηκα με όλους αυτούς τους υπέροχους συναδέλφους - πα­λιούς και νέους. Το πρόσημο, δηλαδή, στον επαγγελματικό τομέα είναι εντε­λώς θετικό.


Επομένως, έχεις εξαργυρώσει την επιτυχία;

Στο θέατρο δουλεύω 19 χρόνια ανελ­λιπώς χειμώνα - καλοκαίρι, οπότε αυ­τή η εξαργύρωση που λες είναι περισσότερο στο ευρύ κοινό, που σε μαθαίνει μέσα από την τηλεόραση γιατί από το θέατρο δεν έχεις τη δυνατότητα για διάφορους λογούς. Επομένως, ναι, θεωρώ ότι μέσα από τον ρόλο ταυ Σάββα έχω γίνει πιο γνωστός στο ευρύ κοινό. Από εκεί και πέρα, το θέμα είναι πώς το διαχειρίζεσαι μετά «Το σόι σου». Δηλαδή, αν θα μείνεις στα μάτια του κόσμου ως ο τηλεοπτικός,ήρωας του «Σογιού»ή αν θα προσπαθήσεις να κάνεις κάτι τελείως διαφορετικό.

Μέχρι τώρα η αντιμετώπιση η ποια είναι;

Όταν με βλέπουν στο θέατρο, εκπλήσσονται, γιατί βλέπουν κά­τι τελείως διαφορετικό, και η αλήθεια είναι ότι το επιδιώκω κιόλας: να μην κάνω κάτι που θα θυμίζει αυτό που κάνω στην τηλε­όραση. Το να σε φωνάζουν με το όνομα του ήρωα παιδάκια ή και κάποιοι γονείς είναι πολύ ευχάριστο, γιατί πρόκειται για μία οικο­γενειακή σειρά, η οποία έχει μεγάλο αντίκτυπο στη μέση ελληνι­κή οικογένεια.

Πηγή: My TV

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ