2019-04-22 22:22:31
Φωτογραφία για Η αποτυχημένη και ηθικά απαράδεκτη συνταγή της επιρροής του χρήματος.
Ο τόπος έχει πληρώσει ακριβά την αποτυχημένη και ηθικά απαράδεκτη συνταγή της επιρροής του χρήματος στα κοινά του Δήμου Ξηρομέρου. Με τέτοια φαινόμενα να κάνουν την εμφάνιση τους, πάλι στον άσσο θα μείνει τελικά ο τόπος... Με αγορασμένους υποψήφιους και ψηφοφόρους δεν πάμε πουθενά... και η ευθύνη βαρύνει σε ίσα μερίδια και αυτούς που τα παίρνουν και αυτούς που τα δίνουν.

Καλές οι δημόσιες διακηρύξεις, τα λόγια τα μεγάλα για λογοδοσία, για πολιτικό ήθος, για σεβασμό, για ξηρομερίτικη λεβεντιά και η κακή αντιγραφή του «Κατηγορώ» του Εμίλ Ζολά, αλλά άμα μοιράζεις βαλίτσες και ευρώ δεξιά και αριστερά, για να μπορείς να λες μετά το πόσο μεγάλη «αποδοχή» έχεις στην κοινωνία, υπερηφανευόμενος και κοροϊδεύοντας τον εαυτό σου και όλους, το θέαμα είναι απλά λυπηρό... και στην ουσία του καταστροφικό για το μέλλον του τόπου και όπως λέει και ένας καλός μας φίλος: «το παίρνειν δεν έδωσε προοπτική, ποτέ, πουθενά και σε κανέναν......»

Αν υπάρχει ψήγμα, ευθιξίας, πολιτικής ηθικής και αίσθησης ευθύνης, αφήστε τους πολίτες ήσυχους στις επικείμενες δημοτικές εκλογές να σκεφτούν, να κρίνουν και να αποφασίσουν, χωρίς την επήρεια του χρήματος.

Επίσης επιβάλλεται να επιληφθούν οι αρμόδιες ελεγκτικές αρχές της Πολιτείας (Εισαγγελέας και ΣΔΟΕ) για τα δυσάρεστα αυτά φαινόμενα, που μόνο σε Δημοκρατία δεν προσομοιάζουν.
mytikaspress
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η Ντόρα στηρίζει Σγουρό...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η Ντόρα στηρίζει Σγουρό...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ