2019-04-23 10:55:12
Φωτογραφία για Ψάχνουν τα ηλεκτρονικά ίχνη του serial killer...
Τα ηλεκτρονικά ίχνη που έχει αφήσει ο 35χρονος serial killer λοχαγός Νίκος Μεταξάς, στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης αλλά και στα sites γνωριμιών, στα οποία ήταν μέλος, έχουν βάλει κάτω από το μικροσκόπιο τους οι ανακριτές του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Αστυνομίας.

Η προσπάθεια που καταβάλλεται είναι να συνδεθούν οι διαδικτυακές επαφές του καθ' ομολογία δράστη δύο τουλάχιστον δολοφονιών γυναικών, με γυναίκες που έχουν δηλωθεί ως εξαφανισθείσες και παρουσιάζουν χαρακτηριστικά που τις καθιστούν πιθανά θύματα του 35χρονου αξιωματικού. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν προκύψει κάποια στοιχεία, αλλά υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα για να καταλήξει η έρευνα σε σαφή αποτελέσματα. 

Από τα όσα έχουν αποκαλυφθεί μέχρι σήμερα ο Ν. Μεταξάς αναζητούσε γυναίκες μέσα από το site Badoo, όπου χρησιμοποιούσε το όνομα «Ορέστης» και επαγγελματική ιδιότητα την ενασχόληση με τη φωτογραφία.


Φόβοι για πολλά θύματα

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι ανησυχίες των αστυνομικών δεν περιορίζονται μόνο στις γυναίκες των οποίων έχει δηλωθεί η εξαφάνιση, αλλά και σε άλλες που πιθανόν δεν είχαν φιλικό ή συγγενικό κύκλο στη Κύπρο για να της αναζητήσουν ή να δηλώσουν την εξαφάνισή τους. 

Το τι κρύβουν τα θολά νερά του φρεατίου στο μεταλλείο Μιτσερού, έξω από τη Λευκωσία, είναι άγνωστο και ο 35χρονος δεν δείχνει διατεθειμένος να μιλήσει για περισσότερα πράγματα, πέραν αυτών που του παρουσιάζει ως ευρήματα η Αστυνομία.

Διακοπή για λόγους ασφαλείας

Χθες το απόγευμα ο διευθυντής της Πυροσβεστικής της Κύπρου Μάρκος Τράγκολας ανέφερε πως οι έρευνες στο φρεάτιο διακόπτονται προσωρινά για λόγους ασφαλείας, καθώς παρατηρήθηκε κάμψη των σιδερένιων δοκών του πύργου του αναβατορίου. 

Σήμερα θα επισκεφθούν τον χώρο, ο οποίος έχει αποκλειστεί, τεχνικοί οι οποίοι θα εκτιμήσουν την κατάσταση και θα αποφασίσουν τις ενέργειες που θα πρέπει να γίνουν ώστε να συνεχιστούν οι έρευνες με ασφάλεια, για το προσωπικό και τα τεχνικά μέσα. 

Σε περίπτωση κατάρρευσης του αναβατορίου υπάρχει και ο κίνδυνος να χαθούν στοιχεία που να αφορούν άλλες εγκληματικές ενέργειες που ακόμα δεν έχουν αποκαλυφθεί. Εικάζεται πως μέσα στο νερό υπάρχουν και άλλα πτώματα τα οποία αναζητούνται με τις υποβρύχιες κάμερες...

protothema.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ