2019-04-23 12:47:42
Φωτογραφία για Λυκουρέζος: Δεν με αφορά η «μαφία των φυλακών», κακώς συνδέθηκε το όνομά μου
Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος χαρακτήρισε «ατυχέστατη» την αναδίπλωση της Κατερίνας Παπακώστα που τον «καταδίκασε» ως μέλος «κυκλώματος»

Κατηγορηματικός ότι «δεν με αφορά η "μαφία των φυλακών"» καθώς, όπως είπε, «κακώς συνδέθηκε το όνομά μου με αυτή την ιστορία» εμφανίστηκε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος στις πρώτες του δηλώσεις μετά την απόφαση ανακριτή-εισαγγελέα να τον αφήσουν ελεύθερο με περιοριστικούς όρους μετά την πολύωρη απολογία του για την υπόθεση.

Ο ίδιος δήλωσε «νιωθω ικανοποίηση που σε αυτό το στάδιο ξεπεράστηκαν τα εμπόδια» ενώ μιλώντας στον ΣΚΑΪ είπε ότι «έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους κριτές μου και θα αποδειχθεί σύντομα».

Ο κ. Λυκουρέζος εκτίμησε, επίσης, ότι «αναμφισβήτητα προσπάθησαν να δώσουν πολιτική χροιά στην υπόθεση».

Παράλληλα σημείωσε ότι «εφόσον υπάρξουν ονόματα (σ.σ. που τον ενέπλεξαν στην υπόθεση της «μαφίας των φυλακών») θα τα πω».

«Αυτή τη στιγμή με ενδιαφέρει η δικηγορία, θα επιστρέψω στη μάχιμη δικηγορία» συμπλήρωσε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Ο δικηγόρος ρωτήθηκε και για την αναδίπλωση που επιχείρησε η Κατερίνα Παπακώστα μετά την «καταδίκη» για το πρόσωπό του ως μέλος «κυκλώματος» και απάντησε ότι «η αναδίπλωση ήταν ατυχέστατη» κάνοντας λόγο για «βάναυση» παραβίαση του νόμου που απαγορεύσει την έκφραση απόψεων όσον αφορά εκκρεμείς ποινικές υποθέσεις από κυβερνητικούς αξιωματούχους.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ