2019-04-23 15:05:21
Φωτογραφία για Άτλας: O σκύλος «φόβος και τρόμος» των ναρκεμπόρων (VIDEO-ΦΩΤΟ)
Σημαντική ποσότητα ηρωίνης επιχείρησε να εισάγει στη χώρα μας ένας 48χρονος από το τελωνείο του Προμαχώνα, ωστόσο δεν υπολόγιζε στον… Άτλαντα, τον αστυνομικό σκύλο που υπηρετεί από

το 2015 στο τελωνείο και εντόπισε τα ναρκωτικά.

Ο 48χρονος επιχείρησε να περάσει με το αυτοκίνητό του τα σύνορα, το απόγευμα της 20ης Απριλίου.

Σε αστυνομικό έλεγχο που έγινε με τον Άτλαντα, εντοπίστηκε καλά κρυμμένη σε ειδική κρύπτη κάτω από την μπαταρία του οχήματος ηρωίνη συνολικού βάρους 614 γραμμαρίων και ποσότητα της ναρκωτικής ουσίας τραμαδόλης βάρος ενός κιλού. Στην κατοχή του και σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης βρέθηκαν 7 συσκευασίες με ηρωίνη 254,2 γραμμαρίων, δύο συσκευασίες με τραμαδόλη συνολικού βάρους 685 γραμμαρίων, μία υδραυλική πρέσα και μία συσκευή πρόσμιξης ναρκωτικών, ένα πιστόλι με 275 σφαίρες και δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας.


Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του 47χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή πλημμελειοδικών Πολυγύρου για παλαιότερη υπόθεση ναρκωτικών.

Η στιγμή που ο Άτλας βρίσκει τα ναρκωτικά

 

Ο «ήρωας» σκύλος, Άτλας, είναι ένα συμπαθέστατο μαύρο λαμπραντόρ που είναι 6 χρονών και υπηρετεί στην Αστυνομία από το 2015 στο τελωνείο του Προμαχώνα, με τον αρχιφύλακα που τον εκπαιδεύει και με τον οποίο ζει. Έχει πάρα πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του, βοηθώντας σημαντικά στην καταπολέμηση του εμπορίου των ναρκωτικών και Με τιμάς αποστράτευσή του θα συνεχίσει να ζει με τον αρχιφύλακα με τον οποίον είναι σήμερα.

https://www.grtimes.gr
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ