2019-04-23 19:42:45
Φωτογραφία για Οι 3 έκδοση beta του iOS 12.3, watchOS 5.2.1, tvOS 12.3 και macOS 10.14.5 έχουν κυκλοφορήσει
Παράλληλα με τη δημοσίευση της τρίτης beta έκδοσης του iOS 12.3, η Apple κυκλοφόρησε την τρίτη beta έκδοση του watchOS 5.2.1, tvOS 12.3 και macOS 10.14.5.  

Στα iOS 12.3 και στο tvOS 12.3, προστέθηκε μια νέα έκδοση της εφαρμογής Apple TV με έναν ενημερωμένο σχεδιασμό και βελτιωμένη λειτουργικότητα. Έχει εμφανιστεί μια λειτουργία σύστασης που λειτουργεί σε αλγόριθμους μηχανικής μάθησης, έτσι ώστε ο χρήστης να μπορεί να επιλέξει περιεχόμενο βάσει των προτιμήσεών του.

Η διασύνδεση της Apple TV τώρα πλέον απλοποιείται. Τώρα περιέχει τις ακόλουθες ενότητες: ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, παιδικά και αθλητικά προγράμματα. Υπάρχει μια ειδική μπάρα αναζήτησης, επιλογές βιβλιοθήκης και ένα κουμπί περιήγησης.

Σε αυτή την έκδοση εμφανίστηκε και το κουμπί Κανάλια. Κάνοντας κλικ σε αυτό, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει αυτό που του αρέσει, να εγγραφεί και να παρακολουθήσει τηλεοπτικά κανάλια χρησιμοποιώντας την εφαρμογή
. Μετά την κυκλοφορία της ενημερωμένης έκδοσης, η Apple TV θα έχει πρόσβαση στα CBS All Access, Starz, Showtime, HBO, Nickelodeon, Mubi, το The Vault Channel και το Comedy Central Now. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής beta, οι χρήστες μπορούν να εγγραφούν σε Showtime, Starz, Smithsonian, EPIX και Tastemade. Οι τηλεοπτικές εκπομπές και οι ταινίες από το Apple TV + θα είναι επίσης διαθέσιμες για προβολή στην εφαρμογή αυτό το φθινόπωρο.

Επιπλέον, το νέο beta έχει καθορίσει ένα σφάλμα με τη φόρτωση ορισμένων ιστότοπων στο Safari, την αύξηση της συνολικής σταθερότητας του συστήματος και την πραγματοποίηση μικρών προσαρμογών που βελτιώνουν την εμπειρία του χρήστη.

Όπως και η ενημέρωση του iOS 12.3, οι τρίτες beta watchOS 5.2.1, tvOS 12.3 και macOS 10.14.5 είναι ήδη διαθέσιμες για λήψη και εγκατάσταση στους προγραμματιστές από το Πρόγραμμα Ανάπτυξης της Apple. Οι ενημερώσεις διορθώνουν τα λάθη των προηγούμενων εκδόσεων, αλλά, προφανώς, δεν περιέχουν καθόλου αξιοσημείωτες καινοτομίες.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Οπως έστρωσε θα κοιμηθεί
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Οπως έστρωσε θα κοιμηθεί
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ