2019-04-24 15:32:35
Φωτογραφία για Στις επάλξεις η ΕΙΝΑΠ για τις ελαστικές σχέσεις εργασίας
Συντάκτης: Virus

Κάλεσμα απευθύνει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών-Πειραιώς στα μέλη της στο συλλαλητήριο της 8ης Μαΐου, προκειμένου να εκφράσουν την έντονη αντίθεσή τους στις ελαστικές σχέσεις εργασίας, όχι μόνο στα νοσοκομεία, αλλά και στους ευρύτερους δημόσιους τομείς της Παιδείας, των ΟΤΑ κ.λ.π..

Επί ποδός καλούνται να βρεθούν το μόνιμο ιατρικό προσωπικό αλλά κυρίως το πλήθος επικουρικών γιατρών, νοσηλευτών, συμβασιούχων του ΟΑΕΔ, καθαριστών, τραπεζοκόμων και λοιπών ειδικοτήτων. Για όλους αυτούς η ΕΙΝΑΠ εκπέμπει σήμα κινδύνου, καθώς τους προσεχείς μήνες θα αντιμετωπίσουν το ενδεχόμενο της απόλυσής τους.

Με στόχο τη στήριξη της απόφασης για το συλλαλητήριο που έλαβαν τα σωματεία εργαζομένων στον Ευαγγελισμό στις 11 Απριλίου, το ραντεβού δίδεται στις 4.00 μ.μ. στην Πολυκλινική (Πειραιώς 3, Ομόνοια). Σε συνέχεια της συγκέντρωσης των εργαζόμενων, θα ακολουθήσει πορεία στο υπουργείο Υγείας.

Υπενθυμίζεται ότι αιτήματα της ΕΙΝΑΠ εκτός από την μονιμοποίηση των συμβασιούχων είναι η χρηματοδότηση των νοσοκομείων, οι μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, η ανάκτηση όλων των μισθολογικών απωλειών, η ένταξη στα βαρέα και ανθυγιεινά καθώς και το αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν σύστημα Υγείας.
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ