2019-04-24 15:49:28
Φωτογραφία για Πόλεμος Πατούλη Πολάκη για την παραπομπή στο Πειθαρχικό του Ιατρικού Συλλόγου: Με δικό σας νόμο σας παραπέμπω λέει ο Πρόεδρος του ΙΣΑ! Όλη η επιχειρηματολογία
HR 24 Απριλίου 2019

Στο πειθαρχικό συμβούλιο παρέπεμψε ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ) τον γιατρό αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη για την επίθεσή του στον άλλο γιατρό τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο.

Γεγονός βέβαια που δεν άφησε αναπάντητο ο Παύλος Πολάκης αφού με νέα του ανάρτηση υποστήριξε ότι ο ίδιος είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Χανίων άρα δεν μπορεί να παραπεμφθεί από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών. Διαβάστε ΕΔΩ όλη τη νομική επιχειρηματολογία του ΙΣΑ: «Στο πειθαρχικό παραπέμπει τον Πολάκη ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών για την επίθεση στον Κυμπουρόπουλο!»

Η επιχειρηματολογία του ΙΣΑ

Όμως ο Γιώργος Πατούλης επανέρχεται με νέα του τοποθέτηση λέγοντας ότι ο νόμος μέσω του οποίου παραπέμπει στο Πειθαρχικό του ΙΣΑ τον Παύλο Πολάκη είναι νόμος που ψηφίστηκε από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας.

Όπως σημειώνει ο κ.Πατούλης: «Όσον αφορά την πειθαρχική του δίωξη από τον ΙΣΑ και την αναφορά του ότι ανήκει στον Ιατρικό Σύλλογο Χανίων θα έπρεπε ως Υπουργός Υγείας να γνωρίζει ότι σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 321 παρ
. 1 του ν. 4512/2018, που ψηφίστηκε επί Υπουργίας του, ορίζεται ότι : «……. για πειθαρχικό παράπτωμα, το οποίο έλαβε χώρα σε διαφορετικό Σύλλογο από το Σύλλογο εγγραφής, αρμόδιο για την παραπομπή στο Πειθαρχικό Συμβούλιο, καθώς και για την εκδίκαση και την επιβολή ποινής ή την απαλλαγή είναι το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου που τελέστηκε το παράπτωμα.

Ο κ. Πολάκης αγνοεί τους νόμους που ο ίδιος ψηφίζει».
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ