2019-04-24 18:49:48
Φωτογραφία για Και τρίτη γυναίκα θύμα του serial killer...
Δεν έχει τέλος το πρωτοφανές θρίλερ με τον serial killer της Κύπρου, καθώς σήμερα το απόγευμα η αστυνομία εξέδωσε νέο ένταλμα κατά του λοχαγού Ν.Μ., αφού φαίνεται πως συνδέεται με τη δολοφονία και τρίτης γυναίκας.

Σύμφωνα με το politis.com.cy, εναντίον του 35χρονου καθ’ ομολογίαν δράστη εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τη δολοφονία της αγνοούμενης Maricar Valdez 30 ετών από τις Φιλιππίνες, της οποίας τα ίχνη χάθηκαν τον Δεκέμβριο του 2017.

Ο ύποπτος συνδέθηκε με την υπόθεση μέσω μετά από έρευνα στα τηλεπικοινωνία του δεδομένα και τους ηλεκτρονικούς του υπολογιστές.

Εν τω μεταξύ, άκαρπες απέβησαν οι έρευνες στο φρεάτιο του μεταλλείου στο Μιτσερό το οποίο ερευνήθηκε σχεδόν ολόκληρο. Σύμφωνα με δηλώσεις του Διευθυντή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μάρκου Τράγκολα, το φρεάτιο ερευνήθηκε κατά 95% χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε.

Ο κ. Τράγκολας σημείωσε ότι δέκα μέτρα στην ανατολική πλευρά του φρεατίου δεν έχουν ακόμα ερευνηθεί και αυτό θα ξεπεραστεί αύριο το πρωί με την χρήση μικρής κάμερας. Ο κ. Τράγκολας είπε επίσης ότι με την ολοκλήρωση των ερευνών θα ενημερωθεί Αρχηγείο για νέες οδηγίες.

Επίσης, σύμφωνα με το sigmalive.com, στη λίμνη Ξυλιάτου, αναμένεται να γίνει προετοιμασία σε περίπτωση που μπει σε εφαρμογή το Σχέδιο Β και χρησιμοποιηθεί σκάφανδρο, με ειδικά εκπαιδευμένο δύτη, για την αναζήτηση της κόρης της Marry Rose, της 6χρονης Sierra.

sigmalive.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ