2019-04-24 20:21:00
Φωτογραφία για Το iPhone XR εξακολουθεί να είναι το bestseller στις Η.Π.Α.
Σύμφωνα με τους αναλυτές, το iPhone XR το δεύτερο τρίμηνο του 2019 εξακολουθεί να παραμένει το smartphone με τις καλύτερες πωλήσεις στην αμερικανική αγορά. Αυτό αναφέρεται από εμπειρογνώμονες από την αναλυτική υπηρεσία Consumer Intelligence Research Partners (CIRP).   

Έγινε ηγέτης στο τελευταίο τρίμηνο του 2019. Το μέσο κόστος του iPhone που πωλήθηκε το 2019 εκτιμάται από εμπειρογνώμονες στα 800 δολάρια.

Οι ειδικοί επίσης επισημαίνουν ότι το iPhone XS 6.5 ιντσών πωλείται καλύτερα από το μικρότερο XS XS XS 5.8 ιντσών. Κατά τη γνώμη τους, οι χρήστες προτιμούν να αγοράζουν είτε ένα smartphone με μεγάλη οθόνη και να λαμβάνουν το XS Max, είτε να αποθηκεύουν και να αγοράζουν μια συσκευή με μικρότερη οθόνη, αλλά με μια πιο προσιτή τιμή. Αυτό είναι το iPhone XR, το οποίο μπορεί να αγοραστεί για 749 η 250 δολάρια φθηνότερα από το iPhone XS.

Το iPhone XR αποδείχτηκε καταλύτης για ενημερώσεις για τους ιδιοκτήτες παλιών τηλεφώνων που δεν ήθελαν να πληρώσουν ένα ποσό ίσο με το κόστος του iPhone X / XS / Max.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ