2019-04-25 09:37:25
Φωτογραφία για Η ΕΣΗΕΑ πάει για εκλογές και βγήκαν… μαχαίρια...
Προεκλογικός θα είναι ο Μάιος και για την Ένωση Συντακτών, καθώς τον ερχόμενο Ιούνιο, πιθανώς μία εβδομάδα μετά τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές, θα ορισθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ, πειθαρχικών και μελών του Μορφωτικού Ιδρύματος. 

Εν όψει των εκλογών αυτών, βγήκε στο φως πλέον η έντονη σύγκρουση που υπάρχει στην παράταξη «Ενωμένοι δημοσιογράφοι», μετά την αποχώρηση πολλών που εκπροσωπούνταν και στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ από τον Χρήστο Μαζανίτη (ταμία). 

Ο Χρήστος Μαζανίτης υπέβαλε την περασμένη Τρίτη την παραίτησή του από τη θέση του ταμία με ανοιχτή επιστολή, στην οποία καταγγέλλει την Μαρία Αντωνιάδου και την πρώην παράταξή του με σοβαρές κατηγορίες για την οικονομική διαχείριση της Ένωσης. Στην επιστολή ανταπάντησε η παράταξη «Ενωμένοι δημοσιογράφοι», η οποία επίσης καταγγέλλει το πρώην μέλος της.

Αξίζει να σημειωθεί πως αφορμή της σφοδρής διαμάχης είναι η οικονομική κατάσταση της ΕΣΗΕΑ. Τα τελευταία χρόνια η ΕΣΗΕΑ λειτουργεί με τα αποθεματικά της, καθώς δεν έγινε καμία σοβαρή προσπάθεια για αύξηση των εσόδων της. 

Ο απολογισμός για το 2018 και ο προϋπολογισμός για το 2019 εγκρίθηκαν κατά πλειοψηφία από το ΔΣ της Ένωσης Συντακτών για να αποσταλούν στα μέλη της εν όψει της εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης που θα γίνει στο τέλος Μαΐου...

typologies.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ