2019-04-26 07:59:21
Φωτογραφία για ΣΟΚ ΚΑΙ ΦΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ! 5 Γυναίκες… 2 Παιδιά… Τελειώνει Εδώ;
Μικρές οι λέξεις σοκ και φρίκη για να περιγράψουν το συναίσθημα που διακατέχει όλους τους Κύπριους πολίτες μπροστά στη δολοφονική δράση του 35χρονου Νίκου Μεταξά.

7 δολοφονίες Ένας καθ’ ομολογία serial killer…

Οι χειρότεροι φόβοι όλων επιβεβαιώθηκαν  μετά και την φρικιαστική ομολογία του 35χρονου η οποία άφησε σοκαρισμένους ακόμα και τους έμπειρους ανακριτές που διερευνούν την υπόθεση.

Πως άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι…

Μετά την έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης για τον φόνο της MARICAR VALDEZ ARQUILA από τις Φιλιππίνες ο 35χρονος, ύστερα από ανάκριση, ομολόγησε στους ανακριτές της υπόθεσης τη διάπραξη των ακολούθων εγκλημάτων:

Παραδέχθηκε τον φόνο της Maricar και ακόμα ομολόγησε και παραδέχθηκε τη διάπραξη άλλων δύο υποθέσεων φόνου με τρία θύματα.

Για την υπόθεση της Ορούντας παραδέχθηκε ότι πρόκειται για Νεπαλέζα ή Ινδή, την οποία σκότωσε το καλοκαίρι του 2018, χωρίς να προσδιορίσει ακριβώς το χρόνο. Υπέδειξε τον χώρο που την έθαψε, ένα λάκκο στο Πεδίο Βολής Ξυντούς στην Ορούντα. Η σορός εντοπίστηκε και ανασύρθηκε σκελετωμένη από λάκκο.


Για την δεύτερη νέα υπόθεση ομολόγησε ότι διέπραξε άλλο ένα διπλό φόνο, μιας μητέρας και της ανήλικης κόρης της από τη Ρουμανία, που πιστεύεται ότι είναι η LIVIA FLORENTINA BUNEA και η κόρη της ELENA NATALIA BUNEA 8 χρόνων.

Τα θύματα του ανθρώπου που σόκαρε την κοινή γνώμη μετά από ομολογία του είναι 7

Mary Rose 38 ετών από Φιλιππίνες

Το πτώμα της βρέθηκε στο φρεάτιο Μιτσερού

Arian Palanas Lozano 28 ετών από Φιλιππίνες

Το πτώμα της βρέθηκε στο φρεάτιο Μιτσερού

Maricar Valdez Arquila 29 ετών από Φιλιππίνες

O 35χρονος υπέδειξε ότι το πτώμα της βρίσκεται στην περιοχή Μιτσερού

Γυναίκα από Νεπάλ ή Ινδία – Άγνωστη ταυτότητα της newsmessinia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ