2019-05-02 10:38:14
Φωτογραφία για Έτσι σκότωνε τα θύματά του ο serial killer...
Παραιτήσεις και συνέχεια των ερευνών Νέα ανατριχιαστικά στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δράση του serial killer στην Κύπρο. Την ίδια ώρα, συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι έρευνες των κυπριακών Αρχών για τον εντοπισμό των υπόλοιπων σορών, ενώ έχει ήδη αρχίσει να...

ξετυλίγεται το κουβάρι των πολιτικών και επιχειρησιακών ευθυνών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πολίτης Κύπρου οι νέες νεκροτομές που διενεργήθηκαν από τον ιατροδικαστή Ανδρέα Μαρνερίδη, ο οποίος μετέχει στο κλιμάκιο της Scotland Yard που βρίσκεται στη Κύπρο, κατέδειξαν πως τα δύο θύματα του ίλαρχου Νίκου Μεταξά δολοφονήθηκαν με στραγγαλισμό.

Το πιο μακάβριο είναι ότι ο δράστης δεν χρησιμοποίησε τις παλάμες και τα δάχτυλα, αλλά το εσωτερικό μέρος του αγκώνα σφίγγοντας τον λαιμό τους.

Για την Marry Rose και την γυναίκα που βρισκόταν στη βαλίτσα στη Κόκκινη Λίμνη, καταγράφηκε ως αιτία θανάτου «στραγγαλισμός – κεφαλοκλείδωμα».


Για τις άλλες δύο, την Arian Palanas Lozano από τις Φιλιπίνες και την Kahda Anu σπό το Νεπάλ δεν διαπιστώθηκε η αιτία του θανάτου τους.

Για τη γυναίκα που βρέθηκε στη βαλίτσα, επιβεβαιώθηκε η εκτίμηση ότι πρόκειται για τη 36χρονη Livia – Florentina Bunea από τη Ρουμανία. Όπως ανέφεραν έγκυρες πηγές, τα στοιχεία του σωματότυπου της οδηγούν στο συμπέρασμα πως πρόκειται για τη Livia.

Εντοπίστηκε δεύτερο αντικείμενο στην Κόκκινη Λίμνη

Δεκαεννέα μέρες μετά τον εντοπισμό της σορού της Μαρί Ρόουζ, στο φρεάτιο του λατομείου στο Μιτσερό, ο εφιάλτης συνεχίζεται με την αναζήτηση άλλων τριών πτωμάτων που έριξε ο καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνος στην Κόκκινη Λίμνη αλλά και στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο.

Πυροσβέστες, μέλη της ΕΜΑΚ και δύτες βρίσκονται καθημερινά στα μέτωπα των ερευνών και ψάχνουν τις σορούς μίας γυναίκας και δύο κοριτσιών. Της οκτάχρονης Έλενας Ναταλία και της εξάχρονης Σιέρρα Γκράζε.

Μετά από μαραθώνιες έρευνες με τη ρομποτική κάμερα στην Κόκκινη Λίμνη, εντοπίστηκε χθες το απόγευμα και θα ανασυρθεί σήμερα, ένα δεύτερο αντικείμενο, που φαίνεται εκ πρώτης όψεως ότι είναι τσιμεντομπλόκ», σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδουν τα ΜΜΕ της Κύπρου. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να πρόκειται για μια ακόμα βαλίτασ.

Την ίδια ώρα, στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο, δύτες με τη χρήση σκαφάνδρου θα επιχειρήσουν για 19η μέρα, για τον εντοπισμό της εξάχρονης Σιέρρα Γκράζε, κόρης της Μαρύ Ρόους, την οποία ο «Ορέστης» είχε πετάξει στη Λίμνη, αφότου όπως ισχυρίζεται πέθανε από αναρρόφηση.

Πέφτουν «κεφάλια» 

Στη σκιά των όσων συγκλονιστικών αποκαλύπτονται για τον 35χρονο ίλαρχο, αρχίζει να ξετυλίγεται παράλληλα και το κουβάρι των πολιτικών και επιχειρησιακών ευθυνών.

Στο πλαίσιο αυτό, ο υπουργός Δικαιοσύνης Ιωνάς Νικολάου και ο Αρχηγός Αστυνομίας Ζαχαρίας Χρυσοστόμου, ανεβαίνουν σήμερα το πρωί τα σκαλιά του Προεδρικού, όπου θα τα πουν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη. 

Η συνάντηση καθορίστηκε, προκειμένου, όπως Ιωνάς Νικολάου και Ζαχαρίας Χρυσοστόμου να ενημερώσουν κατ’ ιδίαν τον Πρόεδρο Αναστασιάδη για τις έρευνες γύρω από την υπόθεση και να συζητηθούν τα κενά και οι αδυναμίες, καθώς και ποια μέτρα χρειάζεται εκ πρώτης όψεως να ληφθούν.

Ωστόσο, σε μια αιφνιδιαστική κίνηση, ο υπουργός Δικαιοσύνης εξέδωσε χθες το απόγευμα γραπτή δήλωση, μέσω της οποίας ουσιαστικά προανήγγειλε την παραίτησή του, παραπέμποντας για περισσότερα ως προς τους λόγους της απόφασης που έλαβε, στη σημερινή συνάντηση που θα έχει με τον Νίκο Αναστασιάδη...
newpost.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ