2019-05-02 17:29:59
Φωτογραφία για «Δεν εξαγοράζομαι και δεν θα γίνω πιόνι κανενός»...
Επίθεση κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη εξαπέλυσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Πέτρος Κόκκαλης.

Σε συνέντευξή του στο eirinika.gr, ο Π. Κόκκαλης 

σημείωσε για τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός ότι «είναι ένας πολύ φιλόδοξος άνθρωπος που διαφωνούμε ριζικά στον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τις σύγχρονες προκλήσεις και γενικότερα την πολιτική», τονίζοντας τα παρακάτω:

«Έχω τις απόψεις μου και δεν εξαγοράζομαι, ούτε θα γίνω πιόνι κανενός για να προωθώ τα συμφέροντά του», είπε, προσθέτοντας πως «υπάρχουν σημαντικότερα ζητήματα από τις μικροπολιτικές σκοπιμότητες του καθενός».

Αντιθέτως εξέφρασε την εκτίμησή του για τον κ. Μώραλη, υπογραμμίζοντας ότι ο ίδιος δεν πρόκειται να μπει «σε διαμάχη και χαρτοπόλεμο».

Επανέλαβε την εκτίμησή του πως «είναι τεράστιο λάθος να συγχέεται ο Ολυμπιακός με την πολιτική», σημειώνοντας πως δεν κατεβαίνει στην πολιτική επειδή είναι Ολυμπιακός - και πρόσθεσε τα εξής:

«Θα είμαι πάντα δίπλα σε όποιον έχει ως στόχο να μεγαλώσει τον Ολυμπιακό, αλλά δεν μπορώ να υπηρετήσω διοικήσεις που κατηγορούν τους άλλους για τα δικά τους λάθη, που ρίχνουν ευθύνες για την κακή εικόνα της ομάδας στην κυβέρνηση, στον προκάτοχο της ομάδας, σε εχθρικά ΜΜΕ ή οπουδήποτε αλλού. Αυτό δεν συνιστά γενναία στάση, αλλά στοχευμένη υπεκφυγή. Συνιστά παραφωνία στην ίδια τη φύση του Ολυμπιακού»...
efsyn.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ