2019-05-03 12:21:15
Φωτογραφία για Όλη η αλήθεια για το Κοινωνικό μέρισμα 2019 - Τι ισχύει
Καθημερινά είναι τα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία η κυβέρνηση, ελέω του μεγάλου υπερπλεονάσματος, είναι έτοιμη να μοιράσει κοινωνικό μέρισμα και το 2019.

Σύμφωνα με πληροφορίες των Dikaiologitika News, πολλά μέτρα έχουν πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων αλλά τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί - πόσο μάλλον για κοινωνικό μέρισμα από τον Μάιο του 2019.

Σε ρυθμούς 2017, 2018 κινούνται πολλά site σήμερα με καθημερινές αναφορές στην πρόθεση της κυβέρνησης να μοιράσει κοινωνικό μέρισμα, όπως έκανε άλλωστε τα Χριστούγεννα του 2017 και του 2018. Πρόθεση της κυβέρνησης υπάρχει, είναι πλέον δεδομένη η απόφαση της κυβέρνησης για μέτρα στήριξης των ασθενέστερων κοινωνικών ομάδων αλλά ακόμα δεν έχει οριστηκοποιηθεί απολύτως τίποτα. Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα συζητηθεί το οικονομικό σχέδιο της κυβέρνησης στο σημερινό EWG.

Εντός των επόμενων ημερών, αναμένεται νέα συνάντηση του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα όπου θα παρθούν και οι οριστικές αποφάσεις.

 
via 
olalathos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ