2019-05-05 10:00:25
Φωτογραφία για Δεν ζητά συγγνώμη από τον Κυμπουρόπουλο ο Πολάκης
Απέφυγε, για ακόμη, μία φορά, να ζητήσει συγγνώμη από τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ, Στέλιο Κυμπουρόπουλο, ο Π. Πολάκης, ενώ κατά την προσφιλή τακτική του τα έβαλε ξανά με τα ΜΜΕ, μετά την ομιλία του Α. Τσίπρα στα Χανιά την Παρασκευή.

Όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, μιλώντας σε δημοσιογράφους, υπεραμύνθηκε του κυβερνητικού έργου. Όταν όμως ρωτήθηκε για το εάν ζητά "συγγνώμη" από τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο, η πρώτη απάντηση προς τον δημοσιογράφο ήταν: "Σε έχουν βάλει τώρα να ρωτάς συνέχεια αυτό το πράγμα".

Χωρίς να απαντήσει στην ερώτηση, ο κ. Πολάκης σημείωσε: "Εμείς τη συγγνώμη παλικάρι μου τη ζητάμε έμπρακτα με τα μέτρα πολιτικής που έχουμε πάρει. Εμείς ζητήσαμε συγγνώμη από έναν λαό ολόκληρο που τον χρεοκόπησαν, τον εξαθλίωσαν και τον πέταξαν στον Καιάδα".

Μάλιστα, ο κ. Πολάκης εξαπέλυσε νέα πυρά εναντίον των ΜΜΕ. Αναφερόμενος στα φάρμακα των καρκινοπαθών ανέφερε: "Κι αυτό που λέω τώρα, θέλω να δω αν θα το παίξετε μετά. Γιατί θα σας το κόψουν, θα σας το ψαλιδίσουν".

Αναφερόμενος στην πρόταση μομφής που θα καταθέσει εις βάρος του η Νέα Δημοκρατία, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας επιτέθηκε στον κ. Μητσοτάκη για το ζήτημα του debate λέγοντας ότι δεν μπορεί να υπερασπιστεί το πρόγραμμά του κι ότι "θα αναμετρηθούμε στο πεδίο της πραγματικής πολιτικής, κι όχι στο πεδίο των εικόνων".

Με πληροφορίες από kriti24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ