2019-05-06 11:42:36
Φωτογραφία για Ίλαρχος Γ. Κυλινδρής: Ο ''χακί'' συνδικαλιστής που αρνήθηκε το αμετάθετο
Του Ηλία Προύφα

Πολύς λόγος έγινε το τελευταίο διάστημα και συνεχίζει να γίνεται, για το περιβόητο ''αμετάθετο'', των χακί συνδικαλιστών.

Προνόμιο το χαρακτηρίζει η πλειοψηφία των στρατιωτικών, που δε θα έπρεπε να υπάρχει και όλοι να είναι το ίδιο. Απαραίτητο το θεωρεί μια άλλη μερίδα στελεχών, προβάλλοντας τα δικά της επιχειρήματα.

Με αφορμή τα παραπάνω και την ''κόντρα'' ή καλύτερα τη διχογνωμία που θα συνεχίσει να υπάρχει, μας ήρθε στο νου η περίπτωση του 'Ιλαρχου Γ. Κυλινδρή.

Πρόκειται για ένα δραστήριο συνδικαλιστικό στέλεχος, πολυγραφότατο, με άποψη που δε διστάζει να την εκφράσει.

Μέλος του Δ.Σ της ΕΣΠΕΛ, αρνήθηκε το αμετάθετο, πήρε κανονικά μετάθεση όταν έπρεπε και συνεχίζει να μάχεται για το ''χακί'' συνδικαλισμό.

Μάλιστα σύμφωνα με το καταστατικό της ΕΣΠΕΛ, από τη στιγμή που μετατέθηκε σε άλλη περιφέρεια, διαγράφηκε από την Ένωση και από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, βρέθηκε απλό μέλος της ΕΣΠΕ Κεντρικής Μακεδονίας.

Πριν λίγες ημέρες δημοσίευσε μέσα από το kranosgr (Διαβάστε ΕΔΩ), ένα κείμενο ''μανιφέστο'' για τον Στρατιωτικό συνδικαλισμό, το οποίο όχι μόνο διαβάστηκε πολύ, αλλά θεωρήθηκε και ένα από τα καλύτερα ''χακί'' συνδικαλιστικά κείμενα.

Τίποτα δεν αγγίζει τον Ίλαρχο Κυλινδρή Φωτό αρχείου kranosgr
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ