2019-05-06 18:13:31
Φωτογραφία για Ο Tim Cook συμμετείχε στην ετήσια συνάντηση των μετόχων της Berkshire Hathaway.
Αυτό το Σαββατοκύριακο, ο Tim Cook παρέστη στην ετήσια συνάντηση μετόχων της Berkshire Hathaway στην Ομάχα της Νεμπράσκα. Ο Cook δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι ήταν "ενθουσιασμένος" που ο Warren Buffett έχει επενδύσει στην AAPL.  

Σε μια σύντομη συνέντευξη για το Fox Business, ο Cook εξήρε τον Warren Buffet ως έναν σπουδαίο μέντορα από τον οποίο έμαθε πολλά.

Την περασμένη εβδομάδα έγινε γνωστό ότι ο Berkshire Hathaway κατέχει μετοχές της AAPL αξίας άνω των 50 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Σε μια συνέντευξη στο CNBC, ο Buffett είπε ότι ήταν ικανοποιημένος με την πρόσφατη έκθεση της Apple για τα κέρδη της για το δεύτερο τρίμηνο του 2019:

"Είμαι ευχαριστημένος με την οικονομική τους έκθεση", δήλωσε ο Buffett, σημειώνοντας ότι ποτέ δεν λαμβάνει επενδυτικές αποφάσεις βάσει μιας τριμηνιαίας έκθεσης. "Αυτό που υποσχέθηκαν και αυτό που παρουσίασαν στην έκθεση ίσως να είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε στην κατοχή μας μετοχές της Apple που αξίζει περισσότερα από 50 δισεκατομμύρια δολάρια."

(αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που η μετοχή προσωρινά άγγιξε το ένα τρις την περασμένη εβδομάδα πριν ξανά πέσει)

Τέλος, ο Κουκ επισκέφθηκε το κατάστημα λιανικής της Apple στο Village Pointe την Παρασκευή. Τοπικές ειδήσεις αναφέρουν ότι ο Cook πέρασε περίπου 20 λεπτά στο κατάστημα, μιλώντας με στελέχη, προσωπικό και πελάτες. Cook επισκέπτεται τακτικά τα τοπικά καταστήματα της Apple, ταξιδεύοντας στον κόσμο.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ