2019-05-07 01:09:21
Φωτογραφία για Ανακοίνωση - καταγγελία ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΙΣ
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ 

6/5/2019

Η πρόσφατη απόφαση του υπουργού υγείας να ακυρώσει τις εκλογές του ΠΙΣ (3/3/2019), αποτελεί μνημείο πολιτικής αυθαιρεσίας και αντιδημοκρατικής πρακτικής. 

Η παράταξη της δεξιάς-ΔΗΚΙ τραυμάτισε με την πολιτική της εσωκομματική αντιπαράθεση την ίδια τη διαδικασία των εκλογών, όπου πίσω από την ενωτική τύποις διαδικασία, φάνηκε η γυμνή αλήθεια των αντιπαραθέσεων και μαχαιρωμάτων. Η παράταξη ΔΗΚΙ έχει τεράστιες ευθύνες και εγκαλείται για αντιδημοκρατική συμπεριφορά, χωρίς ακόμα να έχει ζητήσει μια συγνώμη, από τους γιατρούς.

Μέλη της ΔΗΚΙ και του ΜΕΤΩΠΟΥ προσέφυγαν στον υπουργό υγείας για να ζητήσουν προστασία και παρέμβαση. Ο υπουργός ανταποκρίθηκε άμεσα και ως δικαστής έδωσε εντολή να ξαναγίνουν οι εκλογές, με την ευθύνη του προηγούμενου Διοικητικού Συμβουλίου! Να υπενθυμίσουμε ότι στην εφορευτική επιτροπή των εκλογών συμμετείχαν δυο μέλη της ΔΗΚΙ και ένα μέλος του ΜΕΤΩΠΟΥ.


Η Παράταξη μας, καταγγέλει τις όποιες μεθοδεύσεις στοχεύουν στην πλήρη υποβάθμιση και δυσλειτουργία του ανώτατου οργάνου των γιατρών. Οι μεθοδεύσεις αυτές με αφορμή την συμπεριφορά της ΔΗΚΙ και την, δίκην εκλογοδικείου, απόφαση της ηγεσίας του Υπουργείου έχουν μόνο ένα αποτέλεσμα. Να μην ακουστεί ο γιατρός, τα προβλήματα στην υγεία να λιμνάσουν ακόμα περισσότερο, συλλογικές συμβάσεις να μην γίνουν και το brain drain νέων γιατρών, να αποτελεί την μόνη διέξοδο από την μιζέρια που επέβαλαν τα μνημόνια και οι πολιτικές στην υγεία.

Καλούμε όλους τους γιατρούς να είναι σε επαγρύπνηση, γιατί η πλήρης απαξίωση δεν έχει έρθει ακόμα.

ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΠΙΣ.

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑ ΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΣΜΙΚΟ ΤΟΥ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ