2019-05-08 08:25:08
Φωτογραφία για Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση για τη Μάχη του Δομοκού
"Με αθρόα συμμετοχή των κατοίκων και επισκεπτών της ευρύτερης περιοχής του Δομοκού ολοκληρώθηκαν οι τριήμερες εκδηλώσεις με αφορμή την επέτειο του Ατυχούς Ελληνοτουρκικού πολέμου της 5ης Μαΐου 1897 στο Δομοκό. 

Από την Παρασκευή και μέχρι την Κυριακή πραγματοποιήθηκε μια τριήμερη εκπαίδευση σε θέματα επιβίωσης, Α' Βοηθειών, δραστηριοτήτων υπαίθρου κλπ. με τη συμμετοχή ακόμα και μικρών παιδιών από τα ΚΔΑΠ των Μυρμιδόνων. Το Σάββατο 4/5 από τις 10:00 το πρωί στο Δημοτικό Θέατρο του Δομοκού διεξήχθη για πρώτη φορά Αναπτυξιακή Ημερίδα. 

Μια συζήτηση ουσιαστικά και ανταλλαγή απόψεων και προβληματισμών ειδικών και μή αλλά και απλών ανθρώπων που νοιάζονται για την ανάπτυξη και την προβολή της περιοχής του Δομοκού. Οι ιδέες και οι προτάσεις που αναπτύχθηκαν είναι ουσιαστικές και θα αποτελέσουν το σημείο αναφοράς της αναζωογόνησης ολόκληρης της περιοχής το επόμενο διάστημα. 


Οι διοργανωτές, η Κοιν.Σ.Επ. Μυρμιδόνες και η eventsnow.eu θα επεξεργαστούν τις προτάσεις αυτές και στοχος τους είναι να ξεκινήσουν άμεσα να υλοποιούνται σε συνεργασία πάντα με τους επίσημους φορείς, ΟΤΑ και πολιτεία. Τέθηκαν οι στέρεες βάσεις για τη 2η Αναπτυξιακή Ημερίδα και την ανασυγκρότηση της ευρύτερης περιοχής της βόρειας Φθιώτιδας. Την Κυριακή 5/5 το πρωί μετά τη θεία λειτουργία στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής τελέσθηκε τρισάγιο στη μνήμη των πεσόντων στη μάχη του Δομοκού της 5ης Μαΐου 1897. 

Ακολούθησε εκδήλωση με ιστορικές αναφορές στα γεγονότα και τις πολιτικές συνθήκες εκείνης της εποχής από Δομοκίτες εκπαιδευτικούς.  Ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά το Δήμο Δομοκού και την Π.Ε. Φθιώτιδας για τη συνδιοργάνωση, τους χορηγούς για την καθοριστική τους υποστήριξη, όλους τους ομιλητές για τις στοχευμένες τους εισηγήσεις και όλους τους συμμετέχοντες στις εκδηλώσεις. Η οργανωτική επιτροπή

Κοιν.Σ.Επ. Μυρμιδόνες
kranosgr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ