2019-05-08 15:52:44
Φωτογραφία για O Συμπατριώτης μας Βασίλης Πανταζής, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την Ρένα Δούρου, στην Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά
           Ο Βασίλης Πανταζής, γιός του Ξηρομερίτη από την Κωνωπίνα Νίκου Πανταζή, κατεβαίνει στο στίβο των αυτοδιοικητικών εκλογών, ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Περιφερειακή Ενότητα του Πειραιά (Δήμοι: 1.-Κερατσινίου – Δραπετσώνας, 2.-Κορυδαλλού, 3.-Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη, 4.-Περάματος  και 5.-Πειραιά), με το συνδυασμό«Δύναμη Ζωής» της κας Ρένας Δούρου...... Λίγα λόγια για τον Βασίλη:

             Ο Βασίλης Πανταζής είναι αστυνομικός, αποφοίτησε από το 3ο Ενιαίο Λύκειο Κορυδαλλού και εισήχθη στην Αστυνομική Ακαδημία το 2000 με το σύστημα των πανελλαδικών εξετάσεων. 

    Παράλληλα με την αστυνομική του σταδιοδρομία σπούδασε χρηματοοικονομικά και λογιστική, καθώς και πληροφορική σε ανώτατα και ανώτερα δημόσια εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας. 

      Συμμετείχε σε δεκάδες πανελλαδικές ημερίδες, ως εκπρόσωπος του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, με αντικείμενο κυρίως το ασφαλιστικό και συνταξιοδοτικό δίκαιο των στρατιωτικών υπαλλήλων του Δημοσίου. 


      Από το 2015 είναι Αντιπρόεδρος Οικονομικών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων. Επίσης, είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΤΕΑΠΑΣΑ και της Συμβουλευτικής Επιτροπής Στρατιωτικών και Σωμάτων Ασφαλείας του ΕΦΚΑ, ενώ διετέλεσε και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του τέως ΕΤΕΑ.  

Βασίλης Πανταζής

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ – Τομέας Πειραιά

Δήμοι:  Κερατσινίου – Δραπετσώνας,  Κορυδαλλού,  Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη,  Περάματος και Πειραιά

E-mail: [email protected]
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ