2019-05-08 22:55:24
Φωτογραφία για Ξυπνήστε την ερωτική σας διάθεση με τρία απλά βήματα!
Νιώθετε ότι η καθημερινή ρουτίνα έχει μεγάλη επίδραση και στην ερωτική σας διάθεση;

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, καθώς με τρία μόνο απλά βήματα θα κατορθώσετε να  σπάσετε την ερωτική ρουτίνα και να απογειώσετε τη σεξουαλική σας ζωή!

Φυσικά είναι καλό να μοιραζόμαστε τις φαντασιώσεις μας με το ταίρι μας, αλλά αυτό από μόνο του δεν εγγυάται την απογείωση της λίμπιντο, καθώς πολλές φορές η αποκάλυψή τους μπορεί να τις αποδυναμώσει και να μην οδηγήσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Δείτε παρακάτω μερικούς πιο απλούς -και με λιγότερο κόστος- τρόπους να αφυπνίσετε τη λίμπιντό σας.

Αφήστε χώρο για το σεξ: Καταλάβετέ το, δεν είστε ούτε φίλοι, ούτε αδέλφια! Μπορεί η εγγύτητα να είναι απαραίτητη στο ζευγάρι, αλλά η υπερβολική εξοικείωση μπορεί να σκοτώσει το σεξ. Εάν θέλουμε να ξυπνήσει το ερωτικό ενδιαφέρον, ίσως πρέπει να δούμε το σύντροφό μας σαν έναν ξένο, έναν άγνωστο που πρέπει να τον ανακαλύψουμε και να τον κατακτήσουμε εκ νέου
. Με δυο λόγια αφήστε χώρο για περισσότερο μυστήριο και όλα θα πάρουν το δρόμο τους.Φτιάχνουμε ατμόσφαιρα: Όχι δεν εννοούμε να ανάψετε κεριά ή να βάλετε χαμηλή μουσική. Εννοούμε να φτιάξετε «εγκεφαλική» ατμόσφαιρα, δηλαδή να στρέψετε τη σκέψη σας προς πιο ερωτικές κατευθύνσεις. Εάν θέλετε να προκύψει η ερωτική επαφή, τότε πρέπει να την βάλετε στο μυαλό σας, να την επιθυμήσετε, να αφήσετε χώρο στη σκέψη σας γι’ αυτή. Με απλά λόγια χρειάζεται προετοιμασία όχι μόνο σωματική, αλλά και νοητική.Πινελιές ανανέωσης:Μη διστάσετε να εμπλουτίσετε το ερωτικό σας ρεπερτόριο με ό,τι μπορεί να φέρει γερές δόσεις ανανέωσης, εφόσον υπάρχει η συναίνεση του συντρόφου σας. Δοκιμάστε να σπάσετε τη νόρμα και τη ρουτίνα στο σεξ… βγαίνοντας από την κρεβατοκάμαρα, αλλάζοντας τις κινήσεις και τις ίδιες στάσεις που με την πάροδο των χρόνων ο καθένας έχει μάθει πλέον με κλειστά τα μάτια και στερούν την απόλαυση της επαφής.

Πηγή: ygeiamou.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ