2019-05-09 15:44:56
Φωτογραφία για Ανησυχία προκάλεσε άγνωστο αυτοκίνητο στο Νεοχώρι
Περίεργη ήταν η συμπεριφορά ενός οδηγού ΙΧ σήμερα στο Νεοχώρι, σύμφωνα με την μαρτυρία γυναίκας που είχε βγάλει βόλτα το μικρό εγγόνι της  Όπως λέει η ίδια, το αυτοκίνητο σταμάτησε δίπλα της την ώρα που περπατούσε στο πεζοδρόμιο κρατώντας από το χέρι το παιδί και ο οδηγός της έκανε κάποιες περίεργες, κατά την άποψή της, ερωτήσεις. Σύμφωνα με την μαρτυρία της επέμενε να μάθει που βρίσκεται στο σπίτι της, αναφέροντας μάλιστα το ονοματεπώνυμο του συζύγου της, λέγοντάς της ότι θέλει να την επισκεφθεί για να της δώσει κάποια διαφημιστικά φυλλάδια για βρεφικά είδη, ενώ της έκανε και άλλες επίμονες ερωτήσεις που αφορούν προσωπικά της στοιχεία.

Η ίδια φοβισμένη πήρε τηλέφωνο την κόρη και τον γαμπρό της, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα, εξιστορώντας του το γεγονός. Εκείνος επικοινώνησε με την αστυνομία αναφέροντας τα όσα συνέβησαν, δίνοντας μάλιστα και κάποια χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου και του οδηγού που κατάφερε να συγκρατήσει η γυναίκα. Εκείνο που μπορεί να αναφερθεί προς το παρόν είναι ότι πρόκειται για ένα γκρι Ι.Χ. Τα στοιχεία της γυναίκας καθώς και κάποια που αφορούν το όχημα και τον οδηγό είναι στην διάθεση της ΑΙΧΜΗΣ και φυσικά έχουν αναφερθεί και στην αστυνομία.


Η συμπεριφορά του οδηγού προκάλεσε ανησυχία στην γυναίκα, καθώς το τελευταίο διάστημα έχει φουντώσει και πάλι η εξαπάτηση ηλικιωμένων με διάφορα κόλπα, με σκοπό την κλοπή. Τα παιδιά της θέλησαν να δημοσιοποιήσουν το γεγονός, προκειμένου όλοι να έχουν αυξημένη την προσοχή τους και να μην ενδίδουν στα κόλπα των απατεώνων. Στην προκειμένη περίπτωση μπορεί να μην υπήρχε κακή πρόθεση από την πλευρά του οδηγού, όμως από την στιγμή που τα κρούσματα είναι πολλά, η παρουσία ενός αγνώστου αυτοκινήτου και οδηγού σε ένα τόσο μικρό τόπο, όπως το Νεοχώρι προκάλεσε υποψίες.

aixmi-news.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ