2012-06-13 15:01:06
Φωτογραφία για Ο άστεγος που έπεσε θύμα κανιβαλισμού έχει ανακτήσει τις αισθήσεις του
Στο φως της δημοσιότητας δόθηκαν οι φρικιαστικές φωτογραφίες του 65χρονου Ronald Poppo, του άστεγου που έπεσε θύμα κανιβαλισμού από τον Ρούντι Έτζεν, ο οποίος έτρωγε ασταμάτητα το πρόσωπό του σε γέφυρα του Μαϊάμι μέρα μεσημέρι. Ο 65χρονος Ronald Poppo, αν και έχει ανακτήσει τις αισθήσεις του και η κατάσταση της υγείας του βελτιώνεται, δυστυχώς έχει «χάσει» το πρόσωπό του.

Το ένα μάτι του είναι καλυμμένο με γάζα, η κόγχη του άλλου, που χάθηκε στην επίθεση, είναι καλυμμένη με δέρμα. Ο Poppo δεν έχει μύτη και το μέτωπό του είναι γδαρμένο. Από τη μύτη και κάτω το πρόσωπο δείχνει ανέπαφο.

Η Wrood Kassira, πλαστικός χειρουργός, δήλωσε πως στόχος της ιατρικής ομάδας ήταν να καθαρίσει και να κλείσει τις πληγές του Poppo. «Έχουμε ειδικούς της ψυχικής υγείας να τον βοηθούν να ανταπεξέλθει και τα καταφέρνει πολύ καλά», είπε.

Να σημειωθεί ότι ο Ρούντι Έτζεν, ο οποίος σκοτώθηκε μετά τα πυρά των αστυνομικών, σύμφωνα με την αστυνομία βρισκόταν υπό την επήρεια ενός νέου ναρκωτικού, τα «άλατα μπάνιου» ή «νέο LSD», το οποίο προκαλεί επιθετικότητα και ψευδαισθήσεις.

Ωστόσο, οι γιατροί στο νοσοκομείο Jackson Memorial τονίζουν πως θα χρειαστεί κι άλλες επεμβάσεις.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ