2012-06-13 15:07:39
Φωτογραφία για ΖΑΡΝΤΙΜ : ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΑΣ... ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Mε τον ύμνο του Ολυμπιακού εισήλθαν στην αίθουσα για την παρουσίαση του Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Πορτογάλος τεχνικός.

Ο Ζαρντίμ αρχικά δήλωσε :

"Είμαι χαρούμενος που έχω υπογράψει με τον Ολυμπιακό, γιατί ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και από τα καλύτερα της Ευρώπης. Οι δυνατότητές μας και ο στόχος μας είναι μεγάλος παρά αυτά που γίνονται στην Ελλάδα. Έχουμε τη δυνατότητα να πάμε μπροστά. Θα ήθελα να πω δύο λέξεις για τους φιλάθλους: Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας και να έχουμε επιτυχίες στην ομάδα".

Για τους στόχους την επόμενη σεζόν: "Εμάς κατ' αρχήν ο στόχος μας για την Ελλάδα είναι να πάρουμε το Κύπελλο και το Πρωτάθλημα, αλλά και στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι να περάσουμε από τους ομίλους και να συνεχίσουμε".

Για το αν το παιχνίδι που έδειξε ο Ολυμπιακός την προηγούμενη σεζόν είναι κοντά στη φιλοσοφία του και αν είχε επαφή με κάποιον Πορτογάλο προπονητή, ο 38χρονος τεχνικός, είπε: "Έχω δει κάποια παιχνίδια του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ
. Αυτή την στιγμή, αυτές τις επτά εβδομάδες θέλω να γνωρίσω πολύ καλά την ομάδα, γιατί αυτή την περίοδο θα πάρουμε τις αποφάσεις για το τι σκεφτόμαστε για την ομάδα και ποιο θα είναι το μοντέλο της ομάδας. Όσον αφορά τους συμπατριώτες μου, με τον κ. Σάντος έχουμε έρθει σε επαφή. Περιμένω να τελειώσει τη δουλειά του στο Euro θα συναντηθούμε για να μιλήσουμε για το ελληνικό ποδόσφαιρο".

Για το τι θέλει να κρατήσει αλλά και τι να αλλάξει στην ομάδα και πως θα είναι ο Ολυμπιακός του Ζαρντίμ, ο Πορτογάλος τεχνικός, ανέφερε: "Οι αποφάσεις δεν έχουν παρθεί ακόμα γιατί πρέπει να τα ανλύσουμε διεξοδικά. θέλω να έχω μια ομάδα με καλό ποδόσφαιρο, με σεβασμό στους φιλάθλους που βλέπουν και προτιμούν το καλό ποδόσφαιρο και να έχει τη φιλοδοξία αυτή που είχε τα τελευταία χρόνια. Να είναι πρωταθλητής και να κερδίζει".

Για το αν έχει κάνει τις προτάσεις του στον Ολυμπιακό για παίκτες από την Πορτογαλία και τον αριθμό παικτών που θέλει να δουλεύει, ο Ζαρντίμ, δήλωσε: "Άσχετα με το ότι είμαι Πορτογάλος θέλω η ομάδα να μην βασίζεται σε Πορτογάλους παίκτες. Να βασίζεται σε καλούς παίκτες. Άσχετα με την ποιοτικότητα του παίκτη, θέλω να έχω καλούς παίκτες και να ανεβάσουν την ποιότητα του Ολυμπιακού. Θέλω να έχω 24 με 25 παίκτες στο ρόστερ. Θέλω ακόμα και τα άτομα της Ακαδημίας να έχουν μία ευκαιρία γιατί αποτελούν τη συνέχεια για τη δουλειά που κάνουμε στον Ολυμπιακό".

Σε ερώτηση για τη μεγάλη πίεση που υπάρχει στον Ολυμπιακό, ο Πορτογάλος, είπε: "Ξέρω ότι οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι αρκετά φίλαθλοι και αγαπούν την ομάδα και είναι μαζί του ακόμα κι όταν χάνει, αλλά και όταν κερδίζει, αλλά εγώ πιστεύω ότι θα δουλέψουμε με τέτοιο τρόπο για να έχουμε πολλές νίκες και να μην υπάρχει πρόβλημα".

Για το αν αγχώνεται ή είναι πρόκληση για τον ίδιο οι επιτυχίες του Ερνέστο Βαλβέρδε με τον Ολυμπιακό, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, σχολίασε: "Αυτό μας δίνει επιπλέον ώθηση. Πάντα στην καριέρα μου έβρισκα προκλήσεις και προσπαθούσα να τις περάσω κάνοντας βήματα κάθε φορά. Να ξεκινήσουμε με νίκες και να δούμε ποιοι είναι οι στόχοι του κλαμπ και να τους πετύχουμε".

Για την γνώμη του για τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο Πορτογάλος κόουτς, είπε: "Δεν έχει σημασία να μιλάμε για το παρελθόν και τον προπονητή που ήταν στον Ολυμπιακό. Το σημαντικό είναι ότι θα προσπαθήσω να είμαι σε επαφή με τον Ερνέστο Βαλβέρδε και να μας πει για την κατάσταση που είναι αυτή την στιγμή ο Ολυμπιακός".

Τελειώνοντας σεχτικά με τη διαφορά που υπάρχει στον Ολυμπιακό από την Μπράγκα, ο 38χρονος προπονητής, απάντησε: "Όσον αφορά τους στόχους είναι διαφορετικοί γιατί τα κλαμπ είναι διαφορετικά. Στην αρχή στην Μπράγκα αυτα που είχαμε ως στόχο ήταν να φτάσουμε στην πρώτη τετράδα στο πρωτάθλημα και βγήκαμε τρίτοι. Ο στόχος μας στον Ολυμπιακό είναι να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και στην Ευρώπη να πάμε καλά και δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τις δύο ομάδες γιατί ειναι διαφορετικές ομάδες και διαφορετικούς στόχους. Βλέπω ότι εμείς θέλουμε να δουλέψουμε και να πάμε μπροστά. Στο τεχνικό κομμάτι στόχος μας είναι να κερδίσουμε και μας κάνει πιο φιλόδοξους και να θέτουμε ψηλά τον πήχη".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η Ρένα είναι οφσάιντ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η Ρένα είναι οφσάιντ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ