2019-05-10 11:55:38
Φωτογραφία για Έναρξη προεκλογικής εκστρατείας του Γιώργου Δασταμάνη από τα χωριά Καλαμίτσι, Μεσόλακκο, Καλόχι, Αγάπη, Αγαλαίοι, Κέντρο, Νησί και Ιτέα (εικόνες) - Δείτε το σημερινό πρόγραμμα των επισκέψεων
Η προεκλογική εκστρατεία του συνδυασμού “Γρεβενά Συμμετέχω Ενεργά” ξεκίνησε στην Πέμπτη 9 Μαΐου 2019, με τον Δήμαρχο και

εκ νέου υποψήφιο κ. Γιώργο Δασταμάνη συνοδευόμενο από τους υποψηφίους συμβούλους του να επισκέπτονται τα χωριά Καλαμίτσι, Μεσόλακκος, Καλόχι, Αγάπη, Αγαλαίοι, Κέντρο, Νησί και Ιτέα. Όλοι τους είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις με τους κατοίκους των χωριών για θέματα που αφορούν στην καθημερινότητα τους.

Ο Δήμαρχος ήταν στην ευχάριστη θέση να αναφερθεί σε έργα τα οποία ολοκληρώθηκαν ή έχουν δρομολογηθεί στην περιοχή.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στα παρακάτω:

1. Στη συντήρηση του οδικού δικτύου από την Τοπική Κοινότητα Καλοχίου προς τους οικισμούς της Δημοτικής Ενότητας Βεντζίου. Το έργο εντάχθηκε στο τεχνικό πρόγραμμα του 2019 με ποσό 80.000€ και βρίσκεται σε διαδικασία δημοπράτησης.

2. Στην κατασκευή γεφυροπλάστιγγας στη περιοχή. Το έργο έχει δημοπρατηθεί και έχει υπογραφεί σύμβαση με την ανάδοχο εταιρία.


3. Στην συντήρηση των οδοστρωμάτων εντός των οικισμών

4. Στις συντηρήσεις των αγροτικών δρόμων

5. Στην ολοκλήρωση του έργου κατασκευής χώρων δασικής αναψυχής στη θέση Σμίξη ( Τ.Κ. Καλόχι).

6. Στην αποπεράτωση των εργασιών του Ιερού Ναού Νησίου, έργο το οποίο συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε.

7. Στην άμεση ανακατασκευή της γέφυρας Ιτέας-Κνίδης η οποία είχε υποστεί καταστροφικές ζημιές από τις θεομηνίες.

8. Στην ολοκλήρωση των εργασιών συντήρησης στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο Νησί.

9. Στη ολοκλήρωση του έργου κατασκευής χώρων δασικής αναψυχής στην θέση Μοναστήρι (περιοχή Γιαγκούλεια Νησίου).

Τέλος αναφέρθηκε στην έγκριση της πρόταση που κατατέθηκε στα πλαίσια του προγράμματος Leader από τον Φυσιολατρικό Σύλλογο Γρεβενών “Τα Γιαγκούλεια” με σκοπό την χρηματοδότηση καλοκαιρινών εκδηλώσεων.

Τα έργα αυτά έχουν στόχο να αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων σε αυτές τις περιοχές. Τέλος παρουσιάστηκαν οι θέσεις , οι προτάσεις και οι δεσμεύσεις του Συνδυασμού Γρεβενά Συμμετέχω Ενεργά για την επόμενη δημοτική περίοδο. O κ. Δασταμάνης ζήτησε την στήριξη των κατοίκων για μια νέα περίοδο στον Δήμο Γρεβενών. Χαρακτηρίστηκα ανέφερε: Δημιουργήσαμε τις βάσεις, χτίζουμε ένα δήμο δημιουργικό, αποτελεσματικό, ανθρώπινο με επίκεντρο τον απλό πολίτη.

Οι σημερινές επισκέψεις:

Την Παρασκευή 10 Μαΐου ο Δήμαρχος Γρεβενών και εκ νέου υποψήφιος κ. Γιώργος Δασταμάνης, επικεφαλής του συνδυασμού «Γρεβενά –Συμμετέχω Ενεργά», μαζί με τους Υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους θα επισκεφτεί τα παρακάτω χωριά και το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:

16.00 Κυρακαλή

18.00 Λόχμη

19.00 Αμυγδαλιές

19.30 Ροδιά

20.30 Σύνδενδρο

Γραφείο Υποψηφίου Δημάρχου Γρεβενών

Γιώργου Δασταμάνη
aetos-grevena
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ