2019-05-10 18:37:43
Φωτογραφία για Δραγασάκης: Υπάρχει περιθώριο και για νέα θετικά μέτρα
«Εμείς μέτρα πολιτικής, χρήσιμα για την κοινωνία και τους πολίτες. Εσείς τυμβωρυχίες, κότερα, συκοφαντίες» είπε ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Οικονομίας Γιάννης Δραγασάκης, ασκώντας κριτική στην αντιπολίτευση για τη στάση της.

Συνεχίζοντας τα πυρά επεσήμανε: «Αυτό που κάνετε ξεφεύγει από το πεδίο της πολιτικής και της δημοκρατίας και κινείται στο πεδίο της παραπολιτικής και της συκοφαντίας». Και έθεσε το ερώτημα: «Τι κάνει η Νέα Δημοκρατία ενόψει των εκλογών; Ποια είναι τα αντίμετρα που προτείνει. Πετσίτης, Πολάκης, τυμβωρυχία με τα θύματα της τραγωδίας στο Μάτι και τελευταία το κότερο».

Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης θύμισε παλαιότερες πλαστές φωτογραφίες για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και το Χαρίλαο Φλωράκη, επισημαίνοντας πως ανάλογα φαινόμενα οδηγούν στη διάβρωση της δημοκρατίας και την απαξίωση της πολιτικής.

Όσον αφορά στην κριτική της αντιπολίτευσης για τα μέτρα, χαρακτήρισε ''μεγάλη προσβολή'' για τους συνταξιούχους την άποψη ότι δίνεται η 13η σύνταξη για να εξαγοραστεί η ψήφος τους. «Τα μέτρα που ανακοινώσαμε είναι επωφελή για τους πολίτες. Αν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι θετικό γιατί να το αναβάλλουμε;» τόνισε, απαντώντας στα ''βέλη'' της αντιπολίτευσης για το χρόνο των ανακοινώσεων.


Ο Γιάννης Δραγασάκης επεσήμανε πως και αργότερα να γινόντουσαν οι ανακοινώσεις και πάλι η αντιπολίτευση θα έλεγε πως αυτό γίνεται ενόψει των εθνικών εκλογών. Παράλληλα σημείωσε πως αυτά τα θετικά μέτρα δεν είναι τα τελευταία, καθώς κάθε νέο περιθώριο θα αξιοποιείται για τη στήριξη των πολιτών.

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ