2019-05-10 22:36:20
Φωτογραφία για Γερακαράκος: «Αύξηση στην “εκλογική αποζημίωση” και για τους αστυνομικούς»
Στον απόηχο των ανακοινώσεων του υπουργείου Δικαιοσύνης για την αύξηση στην αποζημίωση των δικαστικών αντιπροσώπων κατά τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου

και της 2ας Ιουνίου 2019, το katechaki.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΠΟΑΣΥ, Γρηγόρη Γερακαράκο, για το τι θα ισχύσει με τους αστυνομικούς που σηκώνουν κι αυτοί ένα μεγάλο βάρος της όλης διαδικασίας.

Ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ αποκάλυψε ότι η αρχική ενημέρωση που είχε είναι ότι για τους αστυνομικούς δεν υπήρχε πρόβλεψη για να αλλάξει κάτι –ούτε προς το καλύτερο, ούτε προς το χειρότερο-. «Μία ευνομούμενη Πολιτεία, ένα Κράτος Δικαίου, βασίζεται στην ισονομία απέναντι σε όλους. Επομένως για να είναι σεβαστό από τους λειτουργούς του –όπως είναι και οι αστυνομικοί- δεν επιτρέπονται αδικίες».

«Άμεσα, λοιπόν, ως Ομοσπονδία προχωρήσαμε στις απαραίτητες ενέργειες ώστε η αύξηση στην “εκλογική αποζημίωση” να ισχύσει και τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. που θα απασχοληθούν στη διαδικασία. Θέλω να σταθώ και σε κάτι άλλο. Δεν γίνεται από αυτό να εξαιρεθούν οι δόκιμοι αστυφύλακες, που θα εργαστούν κανονικά για τις εκλογές», σημείωσε ο κ. Γερακαράκος.

Να σημειώσουμε, τέλος, ότι η αύξηση που θα δοθεί στην «εκλογική αποζημίωση» λόγω του ότι για πρώτη φορά στήνονται τετραπλές κάλπες, θα φτάσει το 30%.

https://www.katechaki.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
FOOD EXPO METROPOLITAN
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
FOOD EXPO METROPOLITAN
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ