2019-05-11 19:36:44
Φωτογραφία για Εξιχνιάστηκε ληστεία στην Καλαμάτα έπειτα από 6 χρόνια
Έπειτα από 6 ολόκληρα χρόνια εξιχνιάσθηκε ληστεία που είχε σημειωθεί σε σπίτι στην Καλαμάτα, σε βάρος 59χρονου, από τα αποτυπώματα που είχαν βρεθεί.

Η έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας έδειξε ότι η ληστεία έχει γίνει από έναν 28χρονο αλλοδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία.

Η ληστεία είχε γίνει στις 14 Νοεμβρίου του 2013. Ξημερώματα ο 28χρονος αλλοδαπός, μαζί με άγνωστους συνεργούς του, μπήκαν στο σπίτι του 59χρονου και με τη χρήση σωματικής βίας αφαίρεσαν χρυσαφικά, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας. Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, για την εξακρίβωση τυχόν συμμετοχής του στη διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Επίσης, χθες το πρωί συνελήφθη στον Άγιο Φλώρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ένας 35χρονος Ρομά, γιατί το πρωί της Πέμπτης μπήκε σε καφετέρια στην Καλαμάτα, στην οδό Ιατροπούλου, με σκοπό την κλοπή, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει. Συγκεκριμένα, έγινε αντιληπτός την ώρα που είχε φτάσει στο ταμείο του καταστήματος. Όταν συνελήφθη, στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα δισκίο που εμπίπτει στη νομοθεσία για τα ναρκωτικά.

 

Πηγή: tharrosnews.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ