2012-06-13 16:11:03
Φωτογραφία για ΚΚΕ: Tραμπούκικη επίθεση φασιστοειδών
Επίθεση σε περίπτερο του ΚΚΕ έκαναν άγνωστοι, χθες το βράδυ, στην Αγία Παρασκευή Αττικής. Οι δράστες προξένησαν φθορές και τραυμάτισαν δύο μέλη του κόμματος που βρίσκονταν στο περίπτερο. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Ασφάλεια Βορειανατολικής Αττικής.

«Tραμπούκικη επίθεση φασιστοειδών» εναντίον στελέχους του ΚΚΕ στο εκλογικό περίπτερο του Κόμματος στην Αγία Παρασκευή, καταγγέλλει με ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του κόμματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το ΚΚΕ καταγγέλλει την τραμπούκικη επίθεση φασιστοειδών εναντίον στελέχους του ΚΚΕ στο εκλογικό περίπτερο του Κόμματος στην Αγία Παρασκευή.

Επιβεβαιώνεται ακόμα μια φορά, ότι τα διάφορα ναζιστικά μορφώματα αποτελούν το μαστίγιο του συστήματος για την τρομοκράτηση των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων. Στο στόχαστρο τέτοιων οργανώσεων βρίσκεται μόνιμα το ΚΚΕ, οι κομμουνιστές και οι εργαζόμενοι που αγωνίζονται ενάντια στην πλουτοκρατία.

Τα φασιστοειδή και η τρομοκρατική τους δράση, μπορούν να αντιμετωπιστούν μόνο με την απομόνωση και καταδίκη τους από τον ίδιο το λαό, με την ισχυροποίηση του εργατικού λαϊκού κινήματος. Μόνο ένα λαϊκό κίνημα της ρήξης και της ανατροπής μπορεί να εξουδετερώσει το φασισμό και το ναζισμό, που είναι γέννημα θρέμμα του βάρβαρου καπιταλιστικού συστήματος».
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ