2019-05-12 16:33:56
Φωτογραφία για Επισκέψεις του Υποψηφίου Δημάρχου Γρεβενών και Επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί συνεχίζουμε»  Δημοσθένη Κουπτσίδη σε Τοπικές Κοινότητες  και Οικισμούς του Δήμου Γρεβενών (εικόνες)
Πρόγραμμα Επισκέψεων

Με απόλυτη επιτυχία συνεχίζονται οι προεκλογικές περιοδείες του Υποψηφίου Δημάρχου Γρεβενών και Επικεφαλής του Συνδυασμού «Μαζί συνεχίζουμε» κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη.

Το Σάββατο 11 Μαΐου 2019 ο κ. Κουπτσίδης, συνοδευόμενος από υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού του, επισκέφθηκε τον Οικισμό Μαυρονόρους και στην συνέχεια την Τοπική Κοινότητα Μαυραναίων.

Ο κ. Κουπτσίδης, αφού ευχαρίστησε τους κατοίκους για την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα του συνδυασμού του, δήλωσε παρών στα προβλήματά τους τονίζοντας με έμφαση: «είμαστε εδώ για να δώσουμε λύσεις στα μικρά αλλά και μεγάλα προβλήματα που κάνουν δύσκολη την καθημερινότητά σας. Είμαστε εδώ για να δώσουμε τέλος στην αδιαφορία και την εγκατάλειψη που βιώνουν τα χωριά μας τα τελευταία χρόνια. Είμαστε εδώ για να σας ακούσουμε, γιατί αυτό κάναμε  όλα αυτά τα χρόνια, αυτό θα κάνουμε και τώρα. Γιατί για εμάς όλοι οι Δημότες μας είναι ίσοι. Στόχος μας είναι κατέληξε, μέσα από στοχευμένες ενέργειες και δράσεις, να κάνουμε ποιοτική την ζωή των πολιτών μας».


Πρόγραμμα Επισκέψεων συνδυασμού «Μαζί συνεχίζουμε»

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών και Επικεφαλής του Συνδυασμού «Μαζί συνεχίζουμε» κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης, στο πλαίσιο των προεκλογικών του ομιλιών και συναντήσεων με τους δημότες, σήμερα Κυριακή 12 Μαΐου 2019 συνοδευόμενος από υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού του, θα επισκεφθεί στις 9:00μμ την Τοπική Κοινότητα Ποντινής, ενώ αύριο Δευτέρα 13 Μαΐου 2019 θα πραγματοποιήσει σειρά επισκέψεων στις παρακάτω Τοπικές Κοινότητες και Οικισμούς του Δήμου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα  επισκέψεων έχει ως εξής:

Ημερομηνία Ώρες Τοπικές Κοινότητες & Οικισμοί   Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

6:00μμ

6:15μμ

6:30μμ

7:00μμ

8:00μμ

8:40μμ

9:15μμ

 Αγαλαίων

 Κέντρου

 Νησίου

 Παλαιοχωρίου

 Σαρακίνας

 Διπόρου

 Νεοχωρίου
aetos-grevena
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ