2019-05-13 12:24:33
Φωτογραφία για ΤΑ ΠΙΟ ΕΡΩΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Τι κάνουν βρε παιδί μου στον Καναδά που έχουν λύσει όλα τους τα προβλήματα! Ακούστε: Καναδοί

επιστήμονες αξιολόγησαν τις αντιδράσεις των ερωτογενών περιοχών

του γυναικείου σώματος στην αφή, την απαλή πίεση και την δόνηση, για να βρουν τα πιο ερωτικά σημεία και πως διεγείρονται.

Στην πρώτη μελέτη του είδους, ζήτησαν από 30 υγιείς γυναίκες ηλικίας 18 έως 35 ετών, να ξαπλώσουν γυμνές και με δεμένα τα μάτια σε ένα τραπέζι εξέτασης καλυμμένο με ένα σεντόνι.

Τα τρία είδη αγγίσματος εφαρμόστηκαν σε όλες τις ερωτογενείς ζώνες των εθελοντριών, από τον αυχένα και τις θηλές του στήθους έως την κλειτορίδα και τα μικρά χείλη του αιδοίου. Όπως γράφουν οι ερευνητές στην επιθεώρηση «Journal of Sexual Medicine»:

ο αυχένας,

οι πήχεις

και το οπίσθιο κολπικό τοίχωμα (το τμήμα του κόλπου πιο κοντά στον πρωκτό) είναι οι πιο ευαίσθητες περιοχές στο απαλό άγγιγμα, ενώ


η κλειτορίδα

και οι θηλές των μαστών

είναι οι πιο ευαίσθητες στην απαλή πίεση και στην δόνηση.

Μμμμμ δεν μας είπαν και κάτι καινούργιο!! Σιγά την έρευνα!

Υποστηρίζουν ότι τα ευρήματα αυτά παρέχουν μία πρωτόγνωρη[;] εικόνα για το τι ακριβώς διεγείρει τις γυναίκες και εκτιμούν ότι η έρευνα τους μπορει να συμβάλλει στην καλύτερη αντιμετώπιση της φυσιολογικής φθοράς που επέρχεται με την ηλικία, αλλά και κλινικών διαταραχών όπως οι παθολογίες που προσβάλλουν τα γεννητικά όργανα και την σεξουαλική λειτουργία.

Μάλλον δεν θα ήξεραν τι να κάνουν και κάθισαν και ασχολήθηκαν μ’ αυτά τα κουλά που όλοι λίγο πολύ μετά από 2-3 φορές σεξουαλικής επαφής τα ξέρουμε απ’ έξω κι’ ανακατωτά.

Το θέμα έγραψε ο Νίκος Μουρατίδης στο προσωπικό μπλογκ του www.nikosonline.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ