2019-05-14 01:15:13
Φωτογραφία για Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 12.3, το tvOS 12.3, το watchOS 5.2.1 και το macOS 10.14.5
Κυκλοφόρησε η δημόσια έκδοση των iOS 12.3, WatchOS 5.2.1, MacOS Mojave 10.14.5 και tvOS 12.3. Η τρίτη γενιά της Apple TV έλαβε επίσης μια νέα έκδοση λογισμικού στο 7.3. 

Στις υπηρεσίες του iOS 12.3, tvOS 12.3 και Apple TV 7.3 εμφανίστηκε μια νέα εφαρμογή τηλεόρασης, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής των καναλιών της Apple TV, η οποία καθιστά ευκολότερη την εγγραφή σε βίντεο συνεχούς ροής.

Τα κανάλια της Apple TV υποστηρίζουν ήδη HBO, Showtime, Stars, Cinemax, Epix , Smithsonian, Acorn TV και πολλά άλλα κανάλια. Με τον καιρό, ο αριθμός τους θα αυξηθεί σημαντικά. Ο χρήστης έχει την ευκαιρία να αποθηκεύσει το περιεχόμενο για προβολή εκτός σύνδεσης . Η ενημερωμένη εφαρμογή TV περιλαμβάνει ένα νέο σχέδιο με εξατομικευμένες προτάσεις και ένα νέο τμήμα για παιδιά. Το φθινόπωρο θα πραγματοποιηθεί το ντεμπούτο της υπηρεσίας Apple TV +, στο οποίο θα είναι δυνατή η παρακολούθηση ταινιών, τηλεοπτικών εκπομπών και εκπομπών για την Apple.


Επίσης, το iOS 12.3 περιέχει αρκετές βελτιώσεις για τα Apple News +, Apple Music, Apple TV Remote, AirPlay 2 και CarPlay . Οι προγραμματιστές έχουν διορθώσει σφάλματα σε προηγούμενες εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος, καθώς και "αυστηρότερες" επιδόσεις.

"Το IOS 12 προσφέρει βελτιώσεις απόδοσης και εξαιρετικές νέες λειτουργίες στο iPhone και το iPad. Η εφαρμογή Φωτογραφία περιέχει νέες λειτουργίες που θα σας βοηθήσουν να ανοίξετε περιεχόμενο για τον εαυτό σας και να μοιραστείτε φωτογραφίες από τη μουσική βιβλιοθήκη σας . Το Memoji - νέο Animoji με προηγμένες επιλογές προσαρμογής - θα κάνει τα μηνύματα πιο εκφραστικά και διασκεδαστικά. Η ώρα της οθόνης θα σας βοηθήσει και την οικογένεια να ελέγξετε καλύτερα και να διαχειριστείτε πιο αποτελεσματικά το χρόνο που ξοδεύετε πίσω από τις συσκευές. Οι ετικέτες Siri σας επιτρέπουν να εκτελείτε γρήγορα δράσεις, δίνοντας σε κάθε πρόγραμμα την ευκαιρία να συνεργαστεί με το Siri. Η ενισχυμένη πραγματικότητα θα γίνει ακόμη πιο συναρπαστική, δίνοντας στους προγραμματιστές την ευκαιρία να δημιουργήσουν περιβάλλοντα AR για πολλούς χρήστες. Οι νέες λειτουργίες απορρήτου θα σας βοηθήσουν να προστατέψετε από την παρακολούθηση των ενεργειών σας στο Internet ", λέει ο σχολιασμός της ενημέρωσης.

Στο watchOS 5.2.1, βελτιώνεται η λειτουργία του ΗΚΓ . Η ενημερωμένη έκδοση 10.14.5 της MacOS Mojave διορθώνει σφάλματα για βελτιωμένη σταθερότητα λογισμικού. Προστέθηκε υποστήριξη για το AirPlay 2.

Την επόμενη φορά, η Apple θα εισαγάγει νέες εκδόσεις των λειτουργικών συστημάτων του iOS 13, watchOS 6, tvOS 13 και macOS 10.15. Αυτό αναμένεται να συμβεί κατά τη διάσκεψη του WWDC.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ