2019-05-14 10:21:32
Φωτογραφία για ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΗ: Δεν θα συμμετάσχω ως υποψήφια στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές -Ως ενεργός πολίτης πλέον, θα συνεχίσω να είμαι παρών στα κοινά του τόπου και να διεκδικώ ένα καλύτερο αύριο για τη περιοχή μας!
          Με επίσημη δήλωσή της, η νυν δημοτική σύμβουλος Ακτίου-Βόνιτσας Αφροδίτη Μπουμπούλη απο την Κατούνα, εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να μην είναι υποψήφια με κάποιον συνδυασμό στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου και τονίζει: Ως ενεργός πολίτης πλέον, θα συνεχίσω να είμαι παρών στα κοινά του τόπου και να διεκδικώ ένα καλύτερο αύριο για τη περιοχή μας! Αναλυτικά       Με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού απέναντι στους δημότες του Δήμου Ακτίου - Βόνιτσας και όπως πολύ καλά γνωρίζετε αποφάσισα σε αυτές τις εκλογές ΝΑ ΑΠΕΧΩ! Η απόφασή μου αυτή δεν είναι μόνο προσωπική αλλά και πολιτική! 

      Έδωσα την ψυχή μου  απο την θέση της Δημοτικής ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ (έστω και μέσα απο την αντιπολίτευση)  γιατί πραγματικά πίστεψα ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά για να πάει ο τόπος μας μπροστά.......

   

         Το νέο μοντέλο αυτοδιοίκησης που η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ εισάγει στους Δήμους και τις Περιφέρειες δεν με βρίσκει σύμφωνη. Πιστεύω πως η εφαρμογή του Κλεισθένη θα έχει "ολέθριες" συνέπειες για το Δήμο μας αφού είναι  δομημένη στη λογική του ΣΎΡΙΖΑ... "ό,τι δεν μπορούμε να ελέγξουμε κομματικά ..το διαλύουμε".   Προδικάζοντας απο τώρα οτι το νέο μοντέλο θα έχει τρομακτικές δυσκολίες στην εφαρμογή του προτίμησα να απέχω καθώς δεν θα ήθελα να ξεκινήσω απο ένα συνδυασμό και να καταλήξω σε έναν άλλον για το καλό του Δήμου! 

       Κυρίαρχη  ήταν η επιθυμία μου, να συνεχίσω την δράση και την προσφορά μου στον όμορφο και άμεσα δημιουργικό χώρο της Αυτοδιοίκησης που  πάντα με γοήτευε και αποτελεί και μέχρι και  σήμερα  κεντρική προτεραιότητα μου.

    Ενδεχόμενη τύχη ή ατυχία  (θα φανεί στο μέλλον), συγκεκριμένες συγκυρίες, έλλειψη ενθουσιασμού για αυτή την εκλογική μάχη με κρατούν σε απόσταση απο την μάχη του σταυρού!

       Το δικό μας ταξίδι δεν σταματά εδώ και πως θα μπορούσε άλλωστε ..αφού στιγμή δεν έπαψα να νοιάζομαι για την τύχη του τόπου που ζω και μεγαλώνω τα παιδιά ΜΟΥ! Θα συνεχίσουμε λοιπόν το ίδιο «ταξίδι» συμμετοχής στην κοινωνία, δίπλα και μαζί με όλους τους συμπατριώτες μας, δεσμευόμενη  πάντα, να μην προδώσω αυτή την μεγάλη εμπιστοσύνη, που μου δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια!

          Ενα μεγάλο ευχαριστώ θα ήθελα να πω και σε όλους τους δημότες που με στήριξαν με την εμπιστοσύνη τους,  στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση και μου χάρισαν την πρωτιά στη Δημοτική Ενότητα Μεδεώνος με το συνδυασμό "Ανοικτός Δήμος"! 

       Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους μου που ήταν δίπλα μου σε κάθε μου προσπάθεια. 

         Τέλος, οφείλω να πω δημοσίως ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένειά μου, που με υπομονή και κατανόηση στερήθηκε όλα αυτά τα χρόνια την παρουσία μου.

Ο αγώνας δεν τελειώνει εδώ

Εις το επανιδείν.

Σας ευχαριστώ πολύ

Από καρδιάς…..

Αφροδίτη Μπουμπούλη - Φραγκογιάννη
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Non stop για το «Μην ψαρώνεις»...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Non stop για το «Μην ψαρώνεις»...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ